Pedro Pascalt ezzel a gyönyörű kolléganőjével boronálták össze: azt pletykálták, hogy gyerekük is született

Összegyűjtöttük, kikkel boronálták össze Pedro Pascalt az elmúlt években.

pedro-pascal-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pedro Pascal neve az utóbbi hónapokban nagyon felkapott lett a Last Of Us című sorozata miatt, a TikTokon például szinte kikerülhetetlenek a róla készült rajongói videók. A Googleban is sokan keresnek rá a nevére, az emberek pedig mindent tudni akarnak róla, még azt is, hogy van-e valaki az életében.

Pedro Pascal kapcsolatai

A színész mindig is féltve őrizte magánéletét, jelenleg sem lehet tudni, hogy egyedülálló, vagy várja valaki otthon. Az viszont tény, hogy közel 48 évesen nem nősült meg, emellett gyermeke sem született, ám egy időben azt pletykálták róla, hogy kolléganőjét teherbe ejtette.

Amikor a Trónok harca negyedik évadát forgatta, amellyel végül világhírnévre tett szert, jó barátságot alakított ki a Cersei Lennistert játszó Lena Headyvel. Akkor kezdték el róluk pletykálni, hogy több lehet köztük barátságnál, amikor a színésznő 2014 áprilisában posztolt egy fotót kettejükről, a képhez csak ennyit írt: "Napsütéses szerelem." Látták őket közösen vásárolni is, így nemcsak a forgatások idején, hanem szabadidejükben is egymással töltötték az idejüket. A két színész ennek ellenére nem erősítette meg sosem, hogy tényleg járnának.

Heady 2015-ben bejelentette, második gyermekével várandós. Egyből arra tippeltek, hogy biztosan Pascal az édesapa, ám végül kiderült, hogy nem, a színésznő volt barátja, Dan Cadan az apa. 

Nem a Trónok harca sztárja volt az egyetlen, akivel hírbe hozták a jóképű színészt. Képes összeállításunkban megnézheted, kikkel boronálták össze a színészt az elmúlt években.

A Sárkányok háza színésznőjének stílusa

Nézd meg, milyen dögös Milly Alcock stílusa!

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük