Ő volt a Trónok harca Joffrey hercege: ma már elmennél a színész mellett az utcán
A Joffrey Baratheont alakító Jack Gleeson nagyon megváltozott.

joffrey-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jack Gleeson alakította 2011 és 2014 között a Trónok harca sorozat egyik leggonoszabb karakterét, Joffrey Baratheont. 

Tehetségét mi sem bizonyítja jobban, mint a tény, hogy a nézők ki nem állhatták a kegyetlen herceg, később király karakterét. 

Így néz ki most a Trónok harca Joffrey-ja, Jack Gleeson

Jack Gleeson 1992-ben született, ír származású, van két nővére, Rachel és Emma, akik színházi színésznők. Kis korában a testvéreivel együtt járt drámaórákra, mindössze nyolcéves volt, amikor először színpadra állt. 

Jack Gleeson 2022 nyarán.
Jack Gleeson 2022 nyarán.
Fotó: Profimedia

A sztár 19 évesen kapta meg a Trónok harca első néhány évadjának egyik legfontosabb szerepét, ez pedig egy csapásra világhírűvé tette. Ennek ellenére nem akart a reflektorfényben maradni, felhagyott a színészettel, és egyetemre ment. 

2010 és 2015 között a dublini egyetem hallgatója volt, filozófiát és teológiát tanult. Bár a kamerának hátat fordított, a színpadnak nem egészen, a 2010-es években ő volt a Collapsing Horse Theatre Company egyik alapítója és producere. 

Jack Gleeson 2020-ban döntött úgy, ismét a filmek, sorozatok világa felé fordul, elvállalta Casper szerepét az Out of Her Mind című sorozatban. A 2021-es Rebecca’s Boyfriend című filmben pedig ő alakítja Roryt.

A színész nagyon sokat változott az elmúlt közel tíz évben, a szőke hajnak, a kamaszos bájnak már semmi nyoma. Friss fotóin egy kedves, barna hajú, bajszos, harmincas férfi mosolyog. Egy kicsit sem hasonlít arra a Joffrey-ra, akit a világ minden részén úgy utáltak. 

Jack Gleeson nem is hasonlít Joffrey-ra.
Jack Gleeson nem is hasonlít Joffrey-ra.
Fotó: Profimedia

Jack Gleeson 2022 nyarán megnősült, feleségül vette Írországban élete nagy szerelmét, Roisin O’Mahoney-t, akivel már hosszú évek óta egy párt alkottak. 

Így néz ki a valóságban Milly Alcock, a fiatal Rhaenyra

Képes összeállításunkban megnézheted Milly Alcock fotóit.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük