Meseszép volt a menyasszony: a Trónok harca Joffrey-ja feleségül vette nagy szerelmét

Jack Gleeson és felesége visszafogott módon házasodtak össze.

Jack Gleeson felesége
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jack Gleeson, a Trónok harca Joffrey királyát alakító színész most már hivatalosan is férj, a harmincéves sztár nagy szerelmét, Roisin O’Mahoney-t vezette oltár elé.

Az esküvőt Írországban, Kerry megyében tartották meg, ez egyfajta előceremóniaként szolgált csak, lesz még egy lagzijuk Angliában. 

Ő Jack Gleeson felesége

A képeket Patsy Lynch atya osztotta meg Twitter-oldalán, aki egy egyszerű, mégis imádságos és méltóságteljes ceremóniának írta le az esküvőjüket.

Gleeson felesége elragadóan nézett ki a nagy napon, egy gyöngyházfényű ruhára esett a választása. Mindketten szerények és visszafogottak voltak, amit imádtak a rajongók. A sok jókívánság mellett többen megjegyezték, mennyire jól tették, hogy nem pazarolták el fényűző dolgokra a pénzüket.

"Így kellene az esküvőknek kinézniük a méregdrága és puccos bulik helyett, amelyek szervezése miatt több ezer eurós kölcsönt kell felvenniük a pároknak. Az esküvő nem a templomban tartó show-ról szól, hanem két család összejöveteléről, akikből egy még nagyobb família születik" - írta egy rajongó a Twitteren.

A pap az Irish Independentnek elárulta, hogy Gleesonéknak lesz egy másik esküvőjük Angliában, azért esküdtek meg Írországban, mert a két család éppen Ballinskelligs városában nyaralt. A ceremónia után elmentek közösen ebédelni.

- Azt hiszem, ez a puszta egyszerűség volt az, ami mindenkit megérintett, és mindenki boldog és elégedett volt a ceremóniával. Itt nálunk mindenki ismeri Jacket, és ez azt mutatja, hogy ő is a közösségünk része. Amikor először találkoztam vele, olyan volt, mintha egész életünkben ismertük volna egymást, ő egy ilyen ember. Nincs semmi mesterkéltség a jellemében.

Jason Momoa lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen bájos Jason Momoa lánya, Lola.

Jason Momoa 14 éves lányából szép kamasz lett: az akciósztár a gyerekeivel lépett a vörös szőnyegre

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük