A Trónok harca Tyrionja és felesége: Ericába 20 évvel ezelőtt szeretett bele

Peter Dinklage és Erica Schmidt 2002 óta elválaszthatatlanok.

Peter Dinklage felesége 2022-ben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Peter Dinklage a '90-es években kezdte színészi karrierjét, ám az igazi világhírnevet a 2011-ben indult Trónok harca hozta meg számára, amelyben Tyrion Lannistert játszotta. Míg a szériában a karaktere főleg örömlányok oldalán kötött ki, a való életben komoly párkapcsolatban él már húsz éve.

Peter Dinklage és felesége

Élete szerelmével, Erica Schmidttel 2002-ben sodorta össze az élet, egy barátjuk házában ismerkedtek meg, pont aznap este elefántokkal sétáltak át a Queens-Midtown alagúton a cirkuszosok, ezért elmentek, és megnézték együtt ezt a ritka látványosságot. Esett a hó, a cirkuszosok pedig az óriási állatokkal járták Manhattant, a színész szerint nagyon romantikus pillanat volt ez. A nőt el is hívta utána randira, akivel szépen kialakult a szerelem. Azonban előtte szerencsétlenül választott, ha párkeresésről volt szó, ezt a New York Timesnak adott interjújában vallotta be.

- Bűnös voltam abban, hogy mindig olyan emberbe szerettem bele, aki ezt nem viszonozta, mert ha távol vagy valakitől, az mindig romantikusabb, mint ha közel kerülnél hozzá - fogalmazta.

Azokhoz vonzódott, akikről pontosan tudta, úgysincs náluk esélye, azoknak viszont nem adott esélyt, akik érte rajongtak.

- Így működött az agyam, fiatalon önszabotőr voltam. Persze egy kicsit idősebbé válsz, és rájössz, hogy ennek nincs semmi értelme - magyarázta, majd hozzátette, ezzel nincs semmi baj, sőt, szerinte a húszas évek pont arra jók, hogy az ember zavarosan élje az életét.

2005 tavaszán keltek egybe, azóta családot alapítottak, lányuk 2011-ben jött a világra, második gyermekük, akinek a nemét nem árulták el, 2017-ben született. Nagyon visszafogott életet élnek, nem azon házaspárok közé tartoznak, akik a címlapokon élik az életüket.

Képes összeállításunkban megnézheted, ki hódította meg a Trónok harca sztárjának szívét.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük