A Sárkányok háza hercegnője a való életben nagyon másképp néz ki: ilyen dögös Milly Alcock stílusa

A Sárkányok háza Rhaenyra Targaryenjét játszó Milly Alcock így fest a való életben.

milly-alcock-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vasárnap debütált a Sárkányok háza első epizódja az HBO kábelcsatornán és az HBO Maxon, debütálása első 48 órájában összesen többen nézték a felhasználók, mint bármelyik másik premiert a streaming platformon. A sorozat cselekménye kétszáz évvel a Trónok harca eseményei előtt játszódik, és a Targaryen-ház történetét meséli el. Az ifjú Rhaenyra Targaryen hercegnőt Milly Alcock, idősebb kori énjét Emma D’Arcy játssza. A két színésznő között nyolc év a korkülönbség.

A Sárkányok háza Rhaenyra Targaryenjét játszó Milly Alcock stílusa

Az Ausztráliában született Milly Alcock az Evening Standardnak adott interjújában elmondta, hogy már gyerekként törtető és önálló volt, 13 évesen már ő maga hívta fel a színészügynökséget, hogy részt vehet-e szereplőválogatáson. Eleinte apró szerepeket vállalt ausztrál tévéműsorokban, majd 2019-ben megkapta az Upright című sorozatban Meg szerepét. Bevallotta, ennek a szerepnek köszönheti karrierje későbbi alakulását, bármennyire is szerette ezt a karaktert játszani, muszáj volt 2022-ben otthagynia a sorozatot, hogy világhírű színésznővé váljon. Elmondta, hazájában csak a nagyon gazdag emberek engedhetik meg maguknak, hogy színházba járjanak, a darabokat pedig egyértelműen nem a fiatal generációnak gyártják, így nem volt más választása.

A Sárkányok házának köszönhetően megnőtt a népszerűsége, a sorozatban hosszú, hidrogénszőke haja van, a való életben azonban a rövidebb, szőke fazonra tette le a voksát. Bár eddig nem sokat szerepelt vörös szőnyegen, ruhaválasztásain látszik, hogy nyitott a dögös és nőies stílusra.

Képes összeállításunkban megnézheted Milly Alcock fotóit.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük