A Sárkányok háza hercegnője a való életben nagyon másképp néz ki: ilyen dögös Milly Alcock stílusa
A Sárkányok háza Rhaenyra Targaryenjét játszó Milly Alcock így fest a való életben.

milly-alcock-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vasárnap debütált a Sárkányok háza első epizódja az HBO kábelcsatornán és az HBO Maxon, debütálása első 48 órájában összesen többen nézték a felhasználók, mint bármelyik másik premiert a streaming platformon. A sorozat cselekménye kétszáz évvel a Trónok harca eseményei előtt játszódik, és a Targaryen-ház történetét meséli el. Az ifjú Rhaenyra Targaryen hercegnőt Milly Alcock, idősebb kori énjét Emma D’Arcy játssza. A két színésznő között nyolc év a korkülönbség.

A Sárkányok háza Rhaenyra Targaryenjét játszó Milly Alcock stílusa

Az Ausztráliában született Milly Alcock az Evening Standardnak adott interjújában elmondta, hogy már gyerekként törtető és önálló volt, 13 évesen már ő maga hívta fel a színészügynökséget, hogy részt vehet-e szereplőválogatáson. Eleinte apró szerepeket vállalt ausztrál tévéműsorokban, majd 2019-ben megkapta az Upright című sorozatban Meg szerepét. Bevallotta, ennek a szerepnek köszönheti karrierje későbbi alakulását, bármennyire is szerette ezt a karaktert játszani, muszáj volt 2022-ben otthagynia a sorozatot, hogy világhírű színésznővé váljon. Elmondta, hazájában csak a nagyon gazdag emberek engedhetik meg maguknak, hogy színházba járjanak, a darabokat pedig egyértelműen nem a fiatal generációnak gyártják, így nem volt más választása.

A Sárkányok házának köszönhetően megnőtt a népszerűsége, a sorozatban hosszú, hidrogénszőke haja van, a való életben azonban a rövidebb, szőke fazonra tette le a voksát. Bár eddig nem sokat szerepelt vörös szőnyegen, ruhaválasztásain látszik, hogy nyitott a dögös és nőies stílusra.

Képes összeállításunkban megnézheted Milly Alcock fotóit.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük