A Trónok harca sztárjai szerelmespárból ősellenségek lettek: nem szóltak egymáshoz a forgatáson

A Cercei-t játszó Lena Headey és a Bronnt alakító Jerome Flynn között puskaporos volt a hangulat.

trónok-harca-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor George R. R. Martin 1991-ben elkezdte papírra vetni a Tűz és jég dala című könyv történetét, valószínűleg nem is sejtette, hogy húsz évvel később az ebből készült sorozat milliókat szegez majd a képernyő elé, és igazi mérföldkő lesz a televíziózás világában. 

A Trónok harca nem csak az egyik legnézettebb szériaként vonult be a történelembe, minden idők legtöbb Emmy-díjjal kitüntetett produkciója, ráadásul az első olyan show-k közt volt, amelyeknek készítői a képernyőre ültették át a mozifilmekre jellemző nagy költségvetésű, grandiózus csatajeleneteket. 

A Trónok harca sztárjai szerelmespárból lettek ellenségek

A sztorinak nem csak a mitikus világ és a fantasyvonal adta a különlegességét, a karakterek közti viszályok és csatározások éppannyira érdekesnek bizonyultak. Ám két sztár között nem csak a kamera előtt volt puskaporos a hangulat, a valóságban is gyűlölték egymást. 

lena-headey-jerome-flynn-2
Fotó: Northfoto

A szóban forgó két színész a Cercei-t alakító Lena Headey és a Bronnt játszó Jerome Flynn. Viharos kapcsolatuk története jóval azelőtt kezdődött, hogy David Benioff és D. B. Weiss beválogatták őket a szereplők közé, a 2000-es évek elején egy párt alkottak.

Bár a szerelmük részleteit elrejtették a nagyközönség elől, annyi bizonyos, hogy először 1993-ban keresztezték egymást az útjaik a Soldier Soldier című akciósorozatban. 2002-ben jöttek össze, ám a viszonyuk hamar megromlott, állítólag olyan csúnya módon szakítottak, hogy megfogadták, soha többé szóba sem állnak egymással.

trónok
Fotó: Getty Images Hungary

- Jerome és Lena nincsenek beszélőviszonyban, sőt még csak egy szobában sem hajlandóak megmaradni a másikkal. Bármibe is kerül, ragaszkodnak hozzá, hogy ne kelljen egy levegőt szívniuk - magyarázta egy bennfentes a The Telegraph interjújában 2014-ben.

A két színész be is tartotta azt, amit elválásukkor megfogadtak. Az álomgyárban elterjedt a pletyka, hogy még a szerződéseikbe is belefoglaltatták, nem hajlandóak szóba állni egymással. Bár ezt hivatalosan egyikőjük sem erősítette meg, sokatmondó, hogy figuráik a nyolc évad során mindössze egy rövid rész erejéig tartózkodtak ugyanazon a helyen.

A Trónok harca gyereksztárjai akkor és most

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a Trónok harca gyereksztárjai az elmúlt tíz esztendőben.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük