18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Az 55 éves modell teljesen meztelenül fotózkodott: ámulunk Paulina Porizkova alakján
Paulina Porizkova megmutatta meztelen testét.

paulina-porizkova
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Paulina Porizkova, az egykori Csehszlovákiában született modell a '80-as évek elején vált népszerűvé, olyan magazinok címlapján szerepelt, mint a Sport Illustrated, a New York Magazine, az Elle, a Vogue, a Harper's Bazaar, a Cosmopolitan vagy a Glamour.

A tinédzserként befutott szépséget nagy márkák szerződtették le, a Chanel, a Versace, a Dior és az Oscar De La Renta arca is volt. Áprilisban lesz 56 éves, azonban napjainkban is fantasztikusan néz ki a modell, aki tegnap egy elég provokatív felvétellel szeretett volna üzenni az embereknek.

Paulina Porizkova emiatt mutatta meg meztelen testét

Paulina Porizkova teljesen meztelenül állt a kamera elé, ahogy a felvételen is jól mutatja, nagyon szép alakja van a sztárnak, látszik, hogy napjainkban is rengeteget törődik a testével. A dögös fotóhoz egy hosszú szöveget is írt, amelyben kifejtette, miért döntött úgy, hogy ruha nélkül fotózkodik. Mint kiderült, Elizabeth Hurley ihlette meg őt, akit a napokban többen is kritizáltak bikinis fotói miatt, például a népszerű brit műsorvezető, Piers Morgan.

- Amikor a húszas és harmincas éveimet éltem, minél kevesebb ruhát viseltem, annál népszerűbb voltam. A negyvenes éveimben gyakorlatilag meztelenül járkálhattam még, és még így se tiltottak ettől, csak megkaptam, hogy illetlen vagyok a nyilvánosság irányában. Ötvenévesen már szidalmaztak érte: "Vedd fel a ruhád, nagyi! Ki vagy éhezve a figyelemre, mi? Egy kicsit kétségbe vagyunk esve? Szánalmas vagy!" Miért van az, hogy a nőt megtapsolják, ha fiatalon szexizik és meztelenkedik, de ha ezt érettebb korában teszi, már rágalmazzák érte? - fogalmazta.

A modell szerint ehhez a jelenséghez köze van annak, hogy mennyire különböző módon kezeli a társadalom a férfiakat és a nőket, ha egy pasi még idősebb korában sem akar szülővé válni, akkor is az éretlen szóval jellemzik őt. Úgy véli, azok a nők, akik az ő korában dögösebb képeket osztanak meg magukról, egyből azt gondolják róluk, hogy mindez az önbizalomhiányukból fakad, és szeretnének visszaigazolást kapni a férfiaktól.

Rengeteg rajongó megdicsérte a modellt a tettéért: "Köszönöm, hogy megmutatod a fiatalabb generációnak, hogy a szépség bizony örökké tart.", "Bátor és gyönyörű vagy, mindemellett briliáns is!", "Folytasd csak tovább, hogy bátorítod azokat a nőket, akik koruk miatt elbizonytalanodtak magukban. Inspiráló vagy, amit csinálsz, és engem is lelkesítesz, nemrég lettem ötvenéves" - fogalmazták a követők.

Többen arra is kíváncsiak voltak, mivel tartja Porizkova ennyire jó formában magát, erre ő azt válaszolta, hogy a pilates a titka.

50 feletti sztárok bikiniben

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest bikiniben Salma Hayek, Jennifer Lopez vagy Elizabeth Hurley.

Ezt is szeretjük