A kék lagúna jóképű sztárja volt: Christopher Atkins közel a 60-hoz ilyen sármos
Christopher Atkins a mai napig színészkedik.

christopher-atkins-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A '80-as években számos férfi sztárért rajongtak a tinilányok, közéjük tartozott a szőke tincseivel hódító Christopher Atkins is, aki 1980-ban, A kék lagúnában debütált.

Ő alakította Brooke Shields oldalán a főszerepet, amikor a film megjelent, még nagyon fiatal volt, csupán 19 éves.

Christopher Atkins közel a 60-hoz is remek formában van

Miután befutott A kék lagúnával, több más alkotásban is bizonyított, hazánkban sokan ismerhetik őt a Dallasból is, Samantha fiatal szeretőjét, Peter Richardsot alakította. Szerepelt például A vérengző madarakban és a The Pirate Movie-ban, de ezeket a kritikusok nagyon lehúzták. Később is inkább alacsony költségvetésű filmekhez szerződtették le, így A kék lagúna után nem volt nagyon szerencséje, de még mindig a színészet a főállása, a Lake Of Fire című tévéfilm 2020-ban debütált. Írással és rendezéssel is foglalkozik. Az 59 éves sztár az elmúlt negyven évben sokat változott, ám sármosságából semmit sem veszített, remekül néz ki.

Christopher Atkins és Lorenzo Lamas.
Christopher Atkins és Lorenzo Lamas.
Fotó: Albert L. Ortega / Getty Images Hungary

2020-ban interjút adott a Stylezza.com oldalnak, amelyben elmesélte, tisztában van vele, hogy A kék lagúnával aratta le a legnagyobb babérokat, de ő ezt egyáltalán nem bánja, sőt, rengeteget tanított neki ez az alkotás.

- A szeretet erejét tanította meg nekem ez a film. Sokáig gondolkodtam azon, mi az élet értelme, és rá kellett jönnöm, minden a szerelemről szól. Tudom, hogy kicsit butának és naivnak hangzik, ezzel tisztában vagyok, de inkább a boldogságot és az örömöt keresem mindenben, ahelyett, hogy szomorkodjak, és persze inkább jót szórakozom a magamba roskadás helyett. Amikor ebben az állapotban vagyok, akkor érzem magam igazán úgy, hogy tényleg élek. A kék lagúna az örök szerelemről szól. Megmutatja, hogy milyen egy kapcsolatban együttműködni, segíteni a másikat, felfedi az élet apró szépségeit. Tényleg a szerelem és a szórakozás a lényeg, egyszerű megközelítés, de színes és tartalmas - magyarázta.

christopher atkins
Fotó: Paul Redmond / Getty Images Hungary

Ami a magánéletét illeti, 1985-ben feleségül vette Lyn Barron színésznőt, ám 2007-ben elváltak. Két gyermekük született, Grant 1985-ben, Brittney 1987-ben látta meg a napvilágot. Három fiúunokája van, akikre nagyon büszke.

Így megváltozott a Rendőrakadémia sztárja

A Rendőrakadémia Carey Mahoney-ja, Steve Guttenberg így fest napjainkban. Felismernéd még őt?

Ezt is szeretjük