Emlékszel a Rendőrakadémia sármos sztárjára? A 62 éves Steve Guttenberg így megváltozott a filmek óta
Steve Guttenberg volt a Rendőrakadémia-filmek ünnepelt sztárja, így éli most az életét.

steve-guttenberg-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A '80-as években számos film akkora sikereket aratott, hogy több folytatást is készítettek hozzá. Ilyen volt az 1984-ben bemutatott Rendőrakadémia, amely további hat részt is kapott, a legutolsó 1994-ben jelent meg. A népszerű vígjáték egyik legkedveltebb karaktere Carey Mahoney kadét volt, aki a negyedik filmben már őrmesterként tevékenykedett. A nagyszájú főhőst a jóképű Steve Guttenberg alakította.

Így megváltozott Steve Guttenberg

Karrierjét 12 évesen kezdte a színházban, később a filmezésbe is belecsöppent, az 1978-as A brazíliai fiúk volt az első komolyabb szerepe, ekkor volt húszéves. A világhírnevet a Rendőrakadémia hozta meg számára. Sokan ezzel a szereppel azonosítják első körben, ennek ellenére rengeteg alkotásban feltűnt, a '80-as években ő volt az egyik legfelkapottabb színész. A mai napig aktívan dolgozik, erről a Cryptic Rocknak adott interjújában mesélt 2020 nyarán.

- A közönség úgy gondolja, hogy a színészeknek vannak olyan időszakai, amikor nagyon elfoglaltak, és vannak olyan periódusok is, amikor munka nélkül vannak. Rám ez az állítás egyáltalán nem igaz. Soha nem voltam munka nélkül, még akkor sem, amikor 18 évesen mellékállásban pincérkedtem. Mindig volt tető a fejem felett, a hűtőm sosem volt üres, és szerencsére mindig meg tudtam osztani a dolgaimat a családtagjaimmal is - magyarázta.

IMDB-listáján több olyan produkció is szerepel, amiknek hamarosan elkezdődik a forgatása, ilyen a Go West!, amelyben egy magyar karaktert fog alakítani, Lászlót.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy megváltozott az elmúlt évtizedekben Steve Guttenberg.

Ezt is szeretjük