A Cobra 11 Semirje 54 éves lett: Erdogan Atalay nagyon másképp fest ősz szakállal
Erdogan Atalay irtó sármos lett új külsejével.

cobra-11
beauty and style
Top olvasott cikkek

„Körzetük az autópálya, tempójuk halálos, autótolvajok, zsarolók, gyilkosok ellenfelei, a Cobra 11 emberei éjjel-nappal bevetésre készek a biztonságunkért” - ezt az intrót hallva mindenki biztos lehet benne, hogy a kölni autópálya-rendőrség egy újabb kalandja kezdődik a televízióban. 

A Cobra 11 című német akciósorozatot milliók imádják világszerte, ezt mi sem bizonyítaná jobban, mint a tény, hogy már 46 évadot jegyeznek a készítői. A nézők odavannak az izgalmas részekért és a szereplőkért is. Legnagyobb kedvencük a történet középpontjában álló Semir Gerkhan, akit Erdogan Atalay kelt életre.

Erdogan Atalay ősz szakállal

Az 54. születésnapját ünneplő színész az elmúlt 24 évben kívül-belül eggyé vált a szerepével: a kezdetek óta sötét hajjal és körszakállal láthatjuk a képernyőn. Ám az évek múlása az ő külsején is meglátszik: a 2020-as Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon szinte rá sem lehetett ismerni. Ősz szakállal jelent meg az eseményen februárban, de ez egy cseppet sem rontott a megjelenésén, sőt még sármosabban festett vele.

erdogan-atalay
Fotó: Getty Images Hungary

Nem is csodálkozunk, hogy a török származású tévésztárt így ostromolják a nők, ám imádóinak csalódniuk kell. Ugyanis a szíve már 2011 óta foglalt, ebben az évben ismerte meg jelenlegi feleségét, a sminkmesterként dolgozó Katját.

A szerelem tüze gyorsan fellobbant kettejük közt, de nem siettek az esküvővel. 2017-ben tartották meg lagzijukat a Maldív-szigeteken. Nemcsak az életben illenek egymáshoz, a munkában is megtalálták a közös hangot, kedvese egyben a menedzsere is. Szemmel láthatóan az ő tetszését is elnyerte férje deres arcszőrzete, csak úgy sugárzik róluk, mennyire szeretik egymást.

Natalia Oreiro így néz ki most

A Vad angyal című telenovella szinte mindenkinek ismerős, Magyarországon 2000-ben robbant be a TV2 csatornáján, és egyből hatalmas népszerűségnek örvendett, olyannyira, hogy mind a mai napig szerepel az Izaura TV műsortárában. A sorozat sikere nagy részben köszönhető a címszereplőt alakító Natalia Oreirónak, aki szépségével és bájos kisugárzásával sokak kedvencévé vált.  

Ezt is szeretjük