Freddie Mercury élete szerelme így fest napjainkban: a 69 éves Mary visszavonultan él

Mary Austin így megváltozott az elmúlt évtizedekben.

freddie-mercury-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Freddie Mercury élete során egyetlen nőt szeretett tiszta szívéből, élete szerelmével, Mary Austinnal 1969-ben hozta össze a sors egy londoni butikban. Akkora nagy volt az összhang köztük, hogy még el is jegyezték egymást, de végül 1976-ban úgy döntöttek, jobb, ha szakítanak. Bár hivatalosan nem alkottak egy párt, sosem tudták elengedni egymás kezét, szoros barátok maradtak, nem csoda, hogy a zenész a halálakor a nőre hagyta 75 millió fontos vagyonának felét, ami magába foglalta a 25 millió fontot érő kensingtoni birtokát is.

Freddie Mercury szerelme, Mary Austin régen és napjainkban

Miután Mercuryval szétmentek, Piers Cameron festő lett az új párja, a festőnek két gyermeket szült, Richardnak a keresztapja az énekes lett, második fia, Jamie a legenda halála után jött a világra. Amikor a Queen frontembere 1991 novemberében örökre lehunyta a szemeit, Mary lelke romokban hevert, hosszú időbe telt, mire felfogta, hogy a legjobb barátja nincs többé. A hamvait végül elrejtette, mert nem akarta, hogy megbecstelenítsék az emlékét, vagy ellopják az urnáját.

Az asszony Nick Holford üzletember felesége lett, de pár év után elváltak útjaik. Márciusban lett 69 éves, napjainkban teljesen visszavonultan él, régen még szívesen adott interjút a zenészről, de most már egyáltalán nem szerepel a sajtóban. Abban a házban lakik a mai napig, amit volt kedvese ráhagyott.

Ahogy a fenti képen is látható, az idő előrehaladtával sokat változott, haja teljesen őszbe borult. Arra is kíváncsi vagy, milyen volt fiatalon? Képes összeállításunkban megnézheted, milyen bájos lány volt Mary Austin.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük