A Dallas Bobbyja a nők nagy kedvence volt: Patrick Duffy 74 évesen is jó formában van

Patrick Duffy szívtipró stílusa mit sem változott, 74 évesen így fest az ikonikus színész.

patrick-duffy-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Patrick Duffy neve egyet jelent a Dallas című sorozattal, amely 1978-ban pillanatok alatt meghódította a nézők szívét.  Magyarországon is nagy sikert aratott a 14 évadot megélt széria, melynek főszereplője a színész volt, ő alakította Bobby Ewing karakterét. 

Ekkor még csupán 29 éves volt, azonban már a kezdetekkor nők milliói rajongtak érte, hiszen fiatalon jóképű és igazán karizmatikus kisugárzású férfinak számított. Ma már 74 éves, azonban mit sem veszített a vonzerejéből, amelyről friss képei is tanúskodnak.

Patrick Duffy így fest 2023-ban

A Dallast nagy sikerére való tekintettel a mai napig vetítik hazánkban. Sokak emlékezetében Patrick Duffy a mai napig a hollófekete hajú Bobby Ewingként él. Éppen ezért friss fényképeit elnézve többekben azt a benyomást keltheti, mintha egy teljesen másik ember nézne vissza rájuk.

Ami a kinézetét illeti, a veterán hollywoodi csillag haja mára már teljesen őszbe borult, így hódítja meg a női szíveket, jól ismert sármja azonban a régi.

Magánélete szomorúan alakult, ugyanis 1974-ben vette feleségül Carlyn Rossert, akit sajnos 2017-ben elveszített. Az asszony rákkal küzdött sokáig, és a kegyetlen kór győzedelmeskedett. Ezután a színész érthető módon teljesen magába zuhant, sosem gondolta volna, hogy képes lesz újra szerelembe esni. Amikor neje 77 esztendősen elhunyt, fiai, a 49 éves Padraic és a 43 éves Conor nyújtottak számára támaszt, hogy feldolgozza a tragédiát.

A sors azonban más utat szánt neki, a koronavírus-járvány időszakában mélyült el kapcsolata Linda Purl színésznővel, akit 2020-ban hódított meg.

Ami a karrierjét illeti, a színészt 2021-ben A folyamatos összeomlás szélén alkotásban két epizód erejéig láthattuk, feltűnt még a The Christmas Promise című filmben is. 

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest ma Patrick Duffy, a Dallas imádott sztárja!

Nézd meg, hogyan festenek a Dallas főszereplői napjainkban!

Mindenkinek megvolt a maga kedvenc szereplője, sokan a Samanthát alakító Linda Grayt kedvelték a legjobban. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a Dallas sztárjai.

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük