A Dallas Bobbyja 2017-ben özvegyült meg: Patrick Duffyra 71 évesen talált rá újra a szerelem
Patrick Duffy nem kereste a szerelmet, de mégis rátalált.

patrick-duffy-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Patrick Duffy 1974-ben vette feleségül Carlyn Rossert, akit sajnos 2017-ben elveszített. Sajnos az asszony rákkal küzdött, bármennyire reménykedtek a felépülésében, sajnos a gyilkos kór győzedelmeskedett.

A Dallas imádott Bobby Ewingja teljesen összetört, miután elveszítette nagy szerelmét, a tragédia után nem gondolta, hogy valaha újra rátalálhat a boldogságra egy nő oldalán. Nem is akart új párkapcsolatot, ám a sors más utat szánt neki. Linda Purl színésznő, akit már régről ismert, 2020-ban hódította meg szívét, megismerkedésükről a This Morning című műsorban meséltek, írta meg a The Daily Mail.

Patrick Duffy és párja

A tavasszal 73. születésnapját ünneplő színész és 66 esztendős kedvese akkor kerültek közelebb egymáshoz, amikor kitört a koronavírus-világjárvány. A pandémia alatt több közös barátjukkal Zoomon keresztül tartották a kapcsolatot, így kerültek ők is közelebb egymáshoz.

- Ez egy Covid-szerelem. Vagy négy hónapig nem is ugyanabban a szobában ültünk, de mégis mindennap beszéltünk egymással. Folyamatosan üzengettünk egymásnak, aztán ebből két és fél hónapnyi FaceTime-ozás lett, meg persze Zoomon is beszélgettünk minden este két-három órát - emlékezett vissza Duffy arra az időszakra, amikor még csak ismerkedtek egymással.

Linda Purl szerint az volt a fordulópont, amikor egyik este a Dallas sztárja úgy búcsúzott el tőle, hogy kimondta a szeretlek szót. Másnap ismét Zoomon beszélgettek, majd Duffy ekkor jött rá, itt az idő, hogy végre személyesen is találkozzanak. 2020 júliusa óta vannak együtt hivatalosan, ekkor a sorozatsztár 71, párja 64 éves volt.

- Beültem az autómba, és 23 órát vezettem az otthona ajtajáig, azóta nem is váltunk külön - mesélte el a romantikus gesztust.

Igazi áldás, ami velük történt, a színésznő szerint, ha nem tört volna ki a világjárvány, biztosan nem lennének ma együtt.

- Szerintem ez nem történt volna meg, mert a pandémia előtti, normális életünkben egyikünk sem beszélgetett volna órákat a Zoomon.

Duffy hozzátette, nem vágyott egy új kapcsolatra.

- Nem kerestem a szerelmet, nem éreztem úgy, hogy szükségem lenne rá, erre a sors közbeszólt, és megváltoztatta a nézőpontomat.

Duffy és Purl nagyon boldogok együtt, a színésznő rendszeresen posztol kettejükről az Instagram-oldalára, képeiken is jól látszik, mennyire nagy az összhang közöttük, és hogy szeretik egymást. A történetük is szívmelengető és reményt keltő, hiszen az ő történetük bizonyítja azt, hogy a nagy szerelmet 60 vagy 70 fölött is megtapasztalhatja újra az ember, nem számít a kor.

A Dallas sztárjai friss fotókon

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a Dallas sztárjai.

Ezt is szeretjük