A Dallas Bobbyja 2017-ben özvegyült meg: Patrick Duffyra 71 évesen talált rá újra a szerelem

Patrick Duffy nem kereste a szerelmet, de mégis rátalált.

patrick-duffy-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Patrick Duffy 1974-ben vette feleségül Carlyn Rossert, akit sajnos 2017-ben elveszített. Sajnos az asszony rákkal küzdött, bármennyire reménykedtek a felépülésében, sajnos a gyilkos kór győzedelmeskedett.

A Dallas imádott Bobby Ewingja teljesen összetört, miután elveszítette nagy szerelmét, a tragédia után nem gondolta, hogy valaha újra rátalálhat a boldogságra egy nő oldalán. Nem is akart új párkapcsolatot, ám a sors más utat szánt neki. Linda Purl színésznő, akit már régről ismert, 2020-ban hódította meg szívét, megismerkedésükről a This Morning című műsorban meséltek, írta meg a The Daily Mail.

Patrick Duffy és párja

A tavasszal 73. születésnapját ünneplő színész és 66 esztendős kedvese akkor kerültek közelebb egymáshoz, amikor kitört a koronavírus-világjárvány. A pandémia alatt több közös barátjukkal Zoomon keresztül tartották a kapcsolatot, így kerültek ők is közelebb egymáshoz.

- Ez egy Covid-szerelem. Vagy négy hónapig nem is ugyanabban a szobában ültünk, de mégis mindennap beszéltünk egymással. Folyamatosan üzengettünk egymásnak, aztán ebből két és fél hónapnyi FaceTime-ozás lett, meg persze Zoomon is beszélgettünk minden este két-három órát - emlékezett vissza Duffy arra az időszakra, amikor még csak ismerkedtek egymással.

Linda Purl szerint az volt a fordulópont, amikor egyik este a Dallas sztárja úgy búcsúzott el tőle, hogy kimondta a szeretlek szót. Másnap ismét Zoomon beszélgettek, majd Duffy ekkor jött rá, itt az idő, hogy végre személyesen is találkozzanak. 2020 júliusa óta vannak együtt hivatalosan, ekkor a sorozatsztár 71, párja 64 éves volt.

- Beültem az autómba, és 23 órát vezettem az otthona ajtajáig, azóta nem is váltunk külön - mesélte el a romantikus gesztust.

Igazi áldás, ami velük történt, a színésznő szerint, ha nem tört volna ki a világjárvány, biztosan nem lennének ma együtt.

- Szerintem ez nem történt volna meg, mert a pandémia előtti, normális életünkben egyikünk sem beszélgetett volna órákat a Zoomon.

Duffy hozzátette, nem vágyott egy új kapcsolatra.

- Nem kerestem a szerelmet, nem éreztem úgy, hogy szükségem lenne rá, erre a sors közbeszólt, és megváltoztatta a nézőpontomat.

Duffy és Purl nagyon boldogok együtt, a színésznő rendszeresen posztol kettejükről az Instagram-oldalára, képeiken is jól látszik, mennyire nagy az összhang közöttük, és hogy szeretik egymást. A történetük is szívmelengető és reményt keltő, hiszen az ő történetük bizonyítja azt, hogy a nagy szerelmet 60 vagy 70 fölött is megtapasztalhatja újra az ember, nem számít a kor.

A Dallas sztárjai friss fotókon

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a Dallas sztárjai.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük