A Dallas Samanthája 81 évesen fantasztikusan néz ki: friss fotókon a sorozat szereplői

Mutatjuk, hogyan festenek napjainkban a Dallas legnépszerűbb szereplői.

GettyImages-110053589
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 20. század egyik legnépszerűbb sorozata a Dallas volt, amit eredetileg a CBS csatorna vetített az Amerikai Egyesült Államokban 1978 és 1991 között. Hazánkban először a Magyar Televízió sugározta a részeket, 1990 és 1997 között rengeteg háztartásban kötelező programnak számított a Ewingok életének nyomon követése. 

A Dallas főszereplői napjainkban

A 357 részből álló szériát a mai napig ismétlik hazánkban, sőt még a Jocky TV nevét is a Larry Hagman által megformált Jockey Ewing ihlette. Az alábbi fotóra kattintva megtudhatod, mikor láthatod a tévében legközelebb a Dallast.

Mindenkinek megvolt a maga kedvenc szereplője, sokan a Samanthát alakító Linda Grayt kedvelték a legjobban. Alakításáért két alkalommal jelölték Golden Globe-díjra, egyszer 1981-ben, majd 1982-ben, sajnos egyik évben sem ő vihette haza az aranyglóbuszt.

- Nem hiszem, hogy bárki is meg tudná mondani a valódi okot, hogy miért vált a Dallas akkora nagy sikerré. Szerintem az időzítésen múlt. Azt hiszem, ez volt a tökéletes alkalom erre a világon - magyarázta a színésznő egy 2020-as interjújában.

Manapság a családjának él elsősorban, kicsit lelassult az élet számára, szinte minden napját egyórás sétával tölti egyedül, akkor pedig hálát ad minden olyan dologért, amit az élettől kapott, 81 évesen csodásan néz ki.

A szereplők közül rajta kívül még nagy népszerűségnek örvendett Larry Hagman is, de sajnos ő 2012 novemberében elhunyt. 81 éves volt.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a Dallas sztárjai.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük