Felismered a Poirot sztárját fiatalkori fotóján? David Suchet nagyon sármos pasi volt
David Suchet harmincas éveiben dús, fekete hajjal és sötét szakállal hódított.

poirot-david-suchet
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

David Suchet Poirot-ként lett ismert, Agatha Christie híres nyomozójának megszemélyesítőjeként nézők millióinak szívébe lopta be magát, még a regények legelvakultabb rajongóit is lenyűgözte alakításával.

A közönség leginkább kopaszon, vékony bajusszal emlékszik rá, azonban a harmincas éveiben még teljesen másképp festett.

David Suchet fiatalon

Egész pályájára jellemző, hogy kaméleonként bújik a különböző karakterek bőrébe, így fiatalabb fotóin szinte rá sem lehet ismerni, az 1982-es Notre-Dame-i Toronyőrben például sűrű, fekete hajjal és sötét szakállal játszotta el Clopin szerepét.

david-suchet-fiatalon
Fotó: Getty Images Hungary

Édesanyja révén születése óta jelen volt az életében a színház, hiszen ő is előadóművészként kereste a kenyerét. A színész mindössze 18 éves volt, amikor csatlakozott a londoni National Youth Theatre társulatához, ezzel párhuzamosan pedig színjátszást tanult a London Academy of Music and Dramatic Art nevű iskolában. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A mai napig játszik a színpadon, ám a filmes szakmát is hamar sikerült bevennie, 1966-ban debütált a tévéképernyőn a Jackanory című sorozatban. A könnyen jött siker után küzdelmes volt a folytatás, 1970-ben majdnem fel is adta karrierjét, miután sehol sem kapott munkát. 

david suchet fiatalon 2
Fotó: Keith Hamshere / Getty Images Hungary

Végül megérte, hogy kitartott, felvették a National Shakespeare Companyhez, ahol olyan darabokban játszott, mint a II. Richard vagy az Olenna. Ezután a hollywoodi rendezők is felfigyeltek rá, számos filmben bizonyíthatta tehetségét, olyan szupersztárokkal dolgozott együtt, mint Michael Douglas, Gwyneth Paltrow vagy Halle Berry.

A Dallas Ellie-je fiatalon

Bár a Dallasból ismerhetik a legtöbben, már a '40-es években színészkedett, először a színházban, később a mozivásznon szerepelt. Pályakezdőként gyönyörű nő volt, természetesen, amikor feltűnt a Dallasban, akkor is nagyon bájos asszony volt.

Ezt is szeretjük