A kék lagúna szívtiprója volt: a 60 éves Christopher Atkins ma már 3 fiú nagypapája

Christopher Atkins, a '80-as évek tinisztárja így éli ma az életét.

christopher-atkins-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden korszaknak megvan a maga jóképű tinisztárja, a '80-as években Christopher Atkinsért csak úgy bomlottak a csajok, a szőke, igézően kék szemű színész 1980-ban debütált A kék lagúna című filmben, Brooke Shields oldalán. Sokaknak ismerős lehet a Dallasból is, amelyben Samantha fiatal szeretőjét alakította. A hatvanéves sztár napjainkban is színészkedik, ám az életét nem csak a munka teszi ki, családja a legfontosabb a számára.

Christopher Atkins ma már büszke nagypapa

Christopher Atkins, bár jelenleg szingli, 1985 és 2007 között házasságban élt Lynn Barronnal, aki két gyermeket szült neki, Grant fiuk 1985-ben, Brittney lányuk 1987-ben jött a világra. Miután elvált, két komoly kapcsolata is volt, de azok mind zátonyra futottak, árulta el a Page Sixnek, reméli, egyszer még újra rátalál a szerelem.

- Egy olyan nőre vágyom, aki egyértelműen nem csinál drámát az életemben, én ahhoz már túl öreg vagyok. Egy olyan nőt szeretnék, aki imád nevetni, spontán alkat, nyitottnak kell lennie. A nyitottságon azt értem, hogy szerintem egy jó párkapcsolat akkor működik egészségesen, ha megvan az intimitás a felek között. Az intimitás alatt nem a jó szexre gondolok, hanem arra, hogy a páros tagjai mindenféle gúny és ítélet nélkül kifejezzék magukat egymásnak - magyarázta.

Elmesélte, napjainkban is színészkedik, azonban nagy vágya, hogy rendezéssel is foglalkozzon. Ami a családját illeti, büszke nagypapának vallhatja magát, három fiúunokája, Barron, Brix és Sterling bearanyozza a mindennapjait.

- Elviszem őket kígyóvadászatra, sokat kempingezünk, halászunk, labdázunk, birkózunk állandóan, sosem unatkozunk. Annyira szórakoztatóak - áradozott unokáiról.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen jóképűen fest napjainkban az egykori tinisztár, emellett tündéri unokáit is láthatod.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük