A kék lagúna szépsége fürdőruhában mutatta meg alakját: az 55 éves Brooke Shields szenzációsan néz ki
Brooke Shields sárga fürdőruhába bújt.

brooke-shields-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brooke Shieldsre a '80-as években a világ legelbűvölőbb tinédzsereként hivatkoztak, már kislányként modellkedett, később a filmiparba is berobbant. Olyan alkotásokban láthatták a rajongók karrierje elején, mint az Alice, édes Alice!, az Én és a kölyök vagy A kék lagúna.

Amikor 1980-ban bemutatták a Henry De Vere Stacpoole regénye alapján elkészített filmet, Shields csupán 15 éves volt. A premier óta már negyven év telt el, de a sztár szépsége nem kopott semmit sem, sőt, az alakja is kifogástalan.

Brooke Shields a strand úrnője

Instagram-oldalára gyakran posztol a világsztár, néha bikiniben és fürdőruhában is láthatják a rajongók. Legutóbb egy sárga kreációra esett a választása, ami remekül állt rajta, a fotót látva senki nem gondolná, hogy egy 55 éves nő fekszik az óceán partján. A felvételhez odaírta, hogy Helena Christensennel dolgozik együtt egy projekten.

Sokat tesz azért, hogy jó formában tartsa magát, erről 2020-ban az InStyle magazinnak vallott. Elmesélte, amikor fiatal volt, az egója miatt edzett, kevésbé volt előtérben az egészsége és lelke.

- Ha részese akartam lenni egy kampánynak, akkor muszáj volt fitten tartanom magam. Ha szerepelni akartam egy Broadway-darabban, akkor is edzenem kellett, és rengeteget táncolnom mindennap. A sportolás akkor tétre ment - emlékezett vissza, majd megemlítette, hogy amikor a '90-es években a Grease-darabban szerepelt, volt, hogy hetente nyolc show-t is előadtak, ez pedig rengeteg fizikai munkával járt, le is sérült miatta, évtizedeken keresztül engedte, hogy leharcolja a testét, olyan volt, akár egy gép, de ma már a tudatosság vette át a szerepet.

A rendszeres testedzés mellett meditál is, amelynek pozitív hatásait tavasszal tapasztalta meg először. Úgy véli, ennek segítségével az ember közérzete sokkal harmonikusabbá válhat. Úgy véli, ötven fölött sokkal erősebb és fittebb, mint fiatalabb éveiben. 

A Rosalinda sztárjának bikinis képei

Nézd, milyen fantasztikusan fest közel az ötvenhez Thalía!

Ezt is szeretjük