Ő a Dallas Lucyjének bájos, szőke lánya: Cherish 2 unokával ajándékozta meg a színésznőt

Cherish Lee, Charlene Tilton lánya countryénekesnő.

charlene-tilton-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Charlene Tiltont hazánkban a legtöbben a Dallasból ismerhetik, ő alakította a gyönyörű Lucy Ewing szerepét. A színésznő a sorozat idején esett teherbe egyetlen gyermekével, első férjét, Johnny Leet egy kislánnyal ajándékozta meg.

Cherish Lee 1982 augusztusában jött a világra, a 40 éves lány ma countryénekesnőként keresi a kenyerét, ez valahol ott nem véletlen, hiszen zenész édesapja is ezt a műfajt képviseli.

Ő Charlene Tilton egy szem lánya

Cherish egyértelműen édesanyja szépségét örökölte, benne is megvan az a báj, amivel akkoriban Charlene Tilton elvarázsolta a Dallas nézőit. 

A nő két kisfiút nevel, Wyatt októberben lesz hatéves, Jack 2020 augusztusában született. Gyakran oszt meg a gyerekekről fotókat, le sem tagadhatná, mennyire büszke rájuk.

Cherish Lee kipróbálta magát a színészetben is, de a zenélésben találta meg az igaz útját, erről a Sports & Entertainment Nashville-nek adott interjújában mesélt.

- Színészkedtem is, amit eléggé élveztem, de ez egy nagyon frusztráló iparág. Emlékszem, annyi meghallgatásra jártam, és olyan közel voltam már ahhoz, hogy enyém legyen a szerep, de mégis több fontos filmtől elestem. 

A zene esetében kicsit más, ott azonnal átélhetem azt, hogy alkottam valamit. Imádok az emberek előtt fellépni. Ahogy apám mondaná: "én még egy nyitott garázsban is fellépnek, ha fizetnek érte." Valahogy én is így érzek ezzel kapcsolatban - magyarázta az énekesnő, akinek apai ágon született egy öccse, ifjabb Johnny Lee, de a fiú 2014-ben elhunyt, túladagolás okozta a halálát, ezt óriási fájdalomként élte meg, mert féltestvérével szoros viszonyt ápolt.

A Dallas Ellie-je álomszép volt fiatalon

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő volt fiatalon Barbara Bel Geddes.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük