Priscilla Presley bikinis fotója: ilyen szexi képeket készítettek a Dallas sztárjáról fiatalon
Priscilla Presley-ről számtalan dögös felvétel készült.

priscilla-presley-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Priscilla Presley-t Elvis feleségeként ismerte meg a világ, érdekesség, hogy amíg házasok voltak, az énekes nem engedte, hogy a nő külön karriert építsen, mert azt vallotta, a nőnek a férjét kell szolgálnia. Szépségére pedig már a '60-as években felfigyeltek, ajánlatot kapott modellkedésre és színészkedésre is, ám a rock and roll királya nem támogatta ezeket a projekteket. A '80-as években azonban viszontláthattuk a képernyőn.

Priscilla Presley szexi fotói

Miután 1973-ben elvált Elvistől, butiktulajdonos lett, később parfümöket kezdett gyártani. A színészkedésre is egyre nyitottabb lett. Érdekesség, hogy a Charlie angyalai egyik szerepét neki ajánlották fel, de erre nemet mondott végül.

1983-ban jelentek meg első alkotásai, szerepelt a The Fall Guy című sorozat egyik epizódjában, emellett a Love Is Forever című filmben. Ugyanebben az évben a Dallas egyik sztárja lett, Jenna Wade karakterét alakíthatta. 1988-ig szerepelt a sorozatban, végül azért szállt ki, mert más dolgokra szeretett volna koncentrálni az életében.

A '80-as években fotózásokra is felkérték, ekkor pedig bebizonyíthatta, mennyire remek formában van. Képes összeállításunkban megnézheted Priscilla Presley legdögösebb képeit.

Ezt is szeretjük