A Dallas Bobby Ewingja ilyen izmos pasi volt fiatalon - Ritkán látott fotón Patrick Duffy
Nem csoda, hogy anno szinte minden nő szerelmes volt Patrick Duffyba.

patrick-duffy-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Dallas minden idők egyik legsikeresebb sorozata, az Egyesült Államokban 1978 és 1991 között futott, természetesen hazánkban is vetítették, a Ewing család pillanatok alatt belopta magát az emberek szívébe. A legtöbbek kedvenc karaktere a jóképű Bobby Ewing volt, akit Patrick Duffy alakított.

Patrick Duffy szexi fotózást is elvállalt

A színész mindössze 29 éves volt, amikor 1978-ban világhírűvé vált a Dallas című sorozattal. Természetesen, mint minden sármos sorozatsztár, így ő is rengeteg rajongói szívet megdobbantott. Nők milliói bálványozták őt. A sztárnak nemcsak az arca volt helyes, a teste is szépen ki volt dolgozva, ahogy ez az alábbi fotón is látható. A legtöbben így még sosem láthatták a sztárt.

A képet 1990-ben, 41 éves korában készítette róla Harry Langdon fényképész, aki számos sztárt örökített meg pályafutása során, például csinált már dögös felvételt Jane Fondáról, Cherről, Angelina Jolie-ról vagy éppen Priscilla Presley-ről.

Patrick Duffy 2014-ben az ausztrál The Daily Telegraphnak mesélte el, hogy a mai napig odajönnek hozzá a női rajongók.

- Sok csinos lány oda szokott jönni hozzám a mai napig, ennek persze én örülök, de aztán mindig ezt mondják nekem: "anyukám imádott téged". De persze én ezt is elviselem - viccelődött akkor.

Így festenek a Dallas sztárjai

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek ma a Dallas színészei.

Ezt is szeretjük