18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Így reagált Jack Nicholson, miután édeshármas közben rajtakapta Pamela Anderson: a vad éjszakáról a színésznő számolt be

Pamela Anderson életrajzi könyvében számolt be arról, hogy Jack Nicholsont rajtakapta édeshármas közben.

Pamela Anderson Jack Nicholson édeshármasáról

Pamela Anderson új memoárja január 31-én jelenik meg, amelynek reklámozása érdekében a Varietynek interjút adott, illetve a könyvéből is megosztott részleteket.

A '90-es évek szexszimbólumának írása izgalmasnak ígérkezik, amellett, hogy közelebbről megismerhetjük őt, betekintést nyerhetünk a hollywoodi elit világába is.

Pamela Anderson édeshármas közben nyitott rá Jack Nicholsonra

A Playboy-villa mindig is hírhedt volt a legendás partijairól, amelyekre Hugh Hefner hírességeket is meghívott rendszeresen. Pamela Anderson is többször járt a villában, hiszen élete során 13 alkalommal került a magazin címlapjára.

profimedia-0749031597
Fotó: Profimedia/Netflix

A villa egyik buliján éppen bement a fürdőszobába, ami bizony nem kongott az ürességtől. Az Oscar-díjas Jack Nicholson egyszerre két nőt tett magáévá.

- Mr. Nicholson két gyönyörű nővel volt. Mindnyájan nevetgéltek, és a falhoz szorítva csókolták egymást, és végigcsúsztak egymáson. Bementem, hogy használjam a tükröt, a mosdókagylóra hajolva fixáltam a szájfényem. Próbáltam nem nézni, de nem tudtam visszafogni magam, és elkaptam a tekintetét a tükörben - fogalmazta.

Nicholson pont a csúcshoz járt közel, amikor összenéztek.

GettyImages-158044558
Fotó: Noel Vasquez / Getty Images Hungary

- Azt hiszem, hogy célba ért, mert elég vicces hangot adott ki, majd elmosolyodott, és ezt mondta nekem: "köszönöm, édes."

A szőke ciklon szerint az az éjszaka a szabadságról szólt.

- Tele volt művészekkel, filantrópokkal, értelmiségiekkel, előkelőségekkel, gyönyörű nőkkel. Igazi élmény volt.

A Page Six próbálta Nicholsont elérni, hogy reagáljon Anderson vallomására, de nem sikerült ez nekik.

Pamela Anderson smink nélkül

Így csak ritkán láthatjuk a színésznőt.

Az 55 éves Pamela Anderson smink nélküli fotói: így nem biztos, hogy felismernéd

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük