Az 55 éves Pamela Anderson smink nélküli fotói: így nem biztos, hogy felismernéd
Pamela Anderson smink nélkül szerepel a Netflix új alkotásában.

pamela-anderson-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pamela Anderson dokumentumfilmje január 31-én lesz elérhető a Netflixen, az alkotás bemutatójában smink nélkül szerepelt a '90-es évek egyik legdögösebb szexszimbóluma.

Pamela Anderson smink nélkül szerepel a Netflix-dokumentumfilmjében

Az 55 éves sztár még tavaly márciusban jelentette be, hogy készül a dokumentumfilmje, közvetlenül előtte jelent meg a Hulu streamingszolgáltatón (hazánkban a Disney+-on is látható - a szerk.) a Pam és Tommy című minisorozat, amelyben Lily James és Sebastian Stan színészek alakították Andersont és Tommy Lee-t. A színésznőnek nem került közel a szívéhez az alkotás, szerette volna ő maga irányítani a narratívát, hiszen mégis a magánéletéről van szó, ezért egyezett bele, hogy a Netflixszel forgat.

A bemutatóban több olyan jelenet is volt, amelyeken szemmel láthatóan nincs rajta smink. Tőle ez azért is váratlan húzás, hiszen régebben feltűnő sminkekben lépett a nyilvánosság elé.

Képes összeállításunkban megnézheted Pamela Anderson smink nélküli fotóit.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük