A Baywatch szőke Apriljeként imádta a világ: így néz ki 47 évesen 4 gyermekes anyukaként Kelly Packard

David Hasselhoff 70. születésnapján jó pár egykori Baywatchos színész tette tiszteletét. Köztük volt a szőke szépség is.

Kelly Packard 2022
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

David Hasselhoff 70. születésnapja felért egy Baywatch-újraegyesüléssel: négyen is tiszteletüket tették az egykori vízimentőcsapat tagjai közül, köztük Kelly Packard, aki a szép, szőke Aprilt játszotta 1997-től a fináléig.

Vasárnap este a Kaliforniában található Calabass étteremben mindenki Hasselhoffot ünnepelte. A színész belépett életének nyolcadik évtizedébe, ám ez fiatalos külseje alapján aligha tippelhető meg. Nem csak a helyszín, a vendégek is exkluzívak voltak a partin, rég látott sorozatsztárok gyűltek össze ünnepelni.

Kelly Packard 2022-ben

Kelly Packard az Instagram-oldalán engedett bepillantást abba, hogyan telt az este, posztjaiban szemügyre vehettük, mennyit változtak a széria szereplői. A 47 éves színésznő már 1991-ben is feltűnt egy-egy epizódban, de egészen 1997-ig kellett várnia arra, hogy egy állandó szerepet kaparintson meg.

kelly-packard
Fotó: Getty Images Hungary, Instagram/Kelly Packard

Packard a Baywatch lezárása után sem hagyott fel a színészettel, igaz, olyan átütő sikerű produkcióban, mint az volt, nem szerepelt. Magánéletét tekintve révbe ért: 1997-ben mondott igent férjének, Darrin Privettnek, akivel négy gyermekük született.

David Chokachi szintén ott volt a bulin, őt a szőke szívtipró, Cody Madison megformálójaként ismerhette meg a közönség. 1995-ben csatlakozott a szereplőgárdához, és a befejezésig maradt. 54 évesen ő is szülő már, egy kislány büszke apukája.

david
Fotó: Getty Images Hungary, Instagram/David Chokachi

A show egykori gyereksztárját nehezen ismertük fel 41 évesen. Ő játszotta a főszereplő, Mitch Buchannon fiát, Hobie-t a második szezontól. Felnőttként hatalmas szakállat növesztett, és jókora izomtömeget szedett magára. A színészetnek búcsút intett, személyi edzőként keresi a kenyerét.

jeremy
Fotó: Getty Images Hungary, Instagram/Kelly Packard

Illetve Craig Pomeroy alakítója, a hetvenéves Parker Stevenson is elment, hogy felköszöntse jó barátját. Ő ennyit változott napjainkra:

parker
Fotó: Getty Images Hungary, Instagram/Kelly Packard

Baywatch-lányok akkor és most

Képes összeállításunkban megnézheted, Erika Eleniak mellett hogyan fest Pamela Anderson, Nicole Eggert vagy éppen Donna D'Errico.

Erika Eleniak a Baywatch dögös sztárja volt: az 51 éves színésznőt nem biztos, hogy felismered

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük