David Hasselhoff ezért ellenezte, hogy Pamela Anderson Baywatch-lány legyen: a forgatókönyvíró árulta el
David Hasselhoffnak több oka volt, ami miatt ellenezte, hogy Pamela Anderson legyen C. J. Parker.

david-és-pamela-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Baywatch című sorozat 1989-ben kezdte meg hódítóútját David Hasselhoff főszereplésével. A vízimentőkről szóló szériának védjegyévé váltak a gyönyörű női szereplők is, a legnépszerűbbek közé tartozott Pamela Anderson, aki C. J. Parkert játszotta.

A szőke sztárt ez a sorozat tette végérvényesen a korszak szexszimbólumává, pedig majdnem úgy alakult, hogy mégsem ő kapja meg a szerepet, ugyanis a Mitch Buchannont játszó Hasselhoff, aki a show producere is volt egyben, nem akarta, hogy Anderson a kollégája legyen.

David Hasselhoff ezért nem akarta, hogy Pamela Anderson Baywatch-lány legyen

Michael Berk, a széria forgatókönyvírója a Hollywood Reporternek adott interjújában mesélt arról, hogy Hasselhoff miért ellenezte Pamela Anderson castingolását.

GettyImages-1248526149
Fotó: Michael Ochs Archives / Getty Images Hungary

- David azt mondta: "nem akarok egy olyan lányt, aki szerepelt a Playboyban, gyerekek is nézik ezt a műsort." Hatalmas mellei voltak. David azt gondolta, ellopná előle a show-t, ha mindenki a melleivel foglalkozna, ami végül meg is történt - fogalmazta.

Végül Hasselhoffot meggyőzték, hogy Pamela lesz a jó választás, a színésznő a harmadik évad első részében szerepelt először, amit 1992-ben mutattak be. Végül 1997-ig szerepelt a show-ban, 2003-ban ő is szerepelt a Baywatch: Hawaii esküvő című tévéfilmben.

GettyImages-98588853
Fotó: FilmMagic / Getty Images Hungary

Bár Hasselhoff ellenezte, hogy leszerződtessék a szőke sztárt, a közös munka során összebarátkoztak, csak jót tudnak mondani egymásról. A színész az E! Online-nak mesélte el, valójában mennyire szeretett vele dolgozni.

- Nagyszerű volt vele dolgozni, főleg akkor, amikor hideg vízben voltunk. Az elsők között ment bele mindig - emlékezett vissza, majd hozzátette, még most is tartják a kapcsolatot, és mindketten kölcsönösen tisztelik egymást.

Baywatch-lányok akkor és most

Képes összeállításunkban megnézheted, Erika Eleniak mellett hogyan fest Pamela Anderson, Nicole Eggert vagy éppen Donna D'Errico.

Ezt is szeretjük