Pamela Anderson sminkben és anélkül: az 54 éves sztárt csak ritkán láthatjuk festetlen arccal
Mutatjuk, mekkora a különbség, ha Pamela Anderson nem visel sminket.

pamela-anderson-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pamela Anderson életét a Baywatch című sorozat változtatta meg gyökeresen, a ’90-es évek elején rengetegen rajongtak a szőke ciklonért, aki a korszak egyik legnagyobb szexszimbólumává nőtte ki magát.

Az 54 éves színésznő ha a nyilvánosság előtt mutatkozik, mindig talpig sminkben szerepel, ám készültek már róla olyan felvételek is, amelyeken egy gramm festéket sem viselt.

Pamela Anderson smink nélkül

Az alábbi paparazzoképen, ami egy vásárlás során készült róla, teljesen úgy festett, mint bármilyen átlagos nő: egy gramm smink nem volt rajta, emellett egy egyszerű melegítőnadrágot és egy fehér pólót viselt.

profimedia-0642385832
Fotó: Profimedia

A ’90-es és 2000-es években inkább az erős sminkeket kedvelte, a szemeit és a száját is hangsúlyozta, az elmúlt években sokkal letisztultabbá vált a stílusa. Ha rúzst visel, akkor általában nude vagy rózsaszín árnyalatúra teszi le a voksát, a szemeit pedig sokkal finomabb módon emeli ki egy kis szempillaspirállal, ceruzával és egy leheletnyi szemfestékkel.

GettyImages-1187301269
Fotó: Hannes Magerstaedt / Getty Images Hungary

A Harper’s Bazaarnak adott 2016-os interjújában elmesélte, hogy nem fél egyáltalán az öregedéstől, sőt, szerinte az idő múlása akkor látszik meg leginkább az ember arcán, ha sokat stresszel, idegeskedik, féltékenykedik vagy keserű gondolatai vannak.

- Mindig annyi idős vagy, amennyinek érzed magad. Például ha 20 évesen belekerülsz egy rossz párkapcsolatba, akkor idősebbnek fogsz kinézni, mint egy 40 esztendős. Szerintem ha jó kapcsolataid vannak és pozitív emberek vesznek körül, akik bátorítanak téged, ez nagyon felemelően tud hatni rád, és öregedésgátló is egyben, érted? - fogalmazta a lapnak.

A kókuszolaj az egyik legnagyobb kedvence, ami nemcsak a bőr-, hanem a hajápoláshoz is kiváló.

Így néznek ki a Baywatch sztárjai napjainkban

Képes összeállításunkban megnézheted, Erika Eleniak mellett hogyan fest Nicole Eggert vagy éppen Donna D’Errico.

Ezt is szeretjük