Irtó édes Owen Wilson 2 éves kislánya: a színész még sosem találkozott Lylával
Owen Wilson három gyermek apja.

owen-wilson-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Owen Wilson szép színészi karriert tudhat a háta mögött, számos népszerű filmmel lopta be magát az emberek szívébe, ilyen volt az Ünneprontók ünnepe, a Marley meg én vagy a Zoolander, a trendkívüli. Az angolul beszélő kisebb gyerekek is jól ismerhetik a hangját, mert a Verdák című rajzfilmekben ő szinkronizálja Villám McQueent.

Ami a magánéletét illeti, bár sosem nősült meg, három gyermeke született három különböző volt kedvesétől. Első fia, Robert 2011-ben látta meg a napvilágot, sajnos akkori párjával, Jade Duell-lel még abban az évben szakítottak. Ezután beleszeretett Caroline Lindqvistbe, aki 2014-ben egy fiúval, Finn-nel ajándékozta meg. Varunie Vongsvirates 2018 októberében egy lányt szült neki, aki a Lyla nevet kapta.

Owen Wilson kislánya, Lyla

A kislány idén júniusban Disneylandben járt Varunie-val, ahogy a felvételen látszik, a vidámpark boltjában pont egy Villám McQueen-játékot választott magának, ami elég keserédes pillanat lehetett az édesanyjának, ugyanis Wilson lemondott a felügyeleti, illetve a láthatási jogáról. Ettől függetlenül a picit a nevére vette. A nő egy paparazzoképekkel foglalkozó ügynökséghez is eljuttatta ezt a képet, valószínűleg így akart üzenni Wilsonnak, aki még mindig nem találkozott a kicsivel.

Lyla a Disneyland boltjában pont egy Villám McQueen-plüsst választott magának.
Lyla a Disneyland boltjában pont egy Villám McQueen-plüsst választott magának.
Fotó: Smg / Northfoto

2020 májusában Wilsont lefotózták a fiai társaságában, írta meg a The Daily Mail, így velük tartja a kapcsolatot, ám Lylával egyáltalán nem, ez még 2019-ben derült ki.

- Owen sosem találkozott Lylával, soha! Anyagilag segít minket, de ennek nem erről kéne szólnia. A lányomnak apára van szüksége. Annyira ironikus, hogy Owen mostanában több apaszerepet kapott, az új filmjében is azt játszik, ettől függetlenül mégsem látta a saját lányát - fogalmazta még akkor, majd ezt üzente személyesen a színésznek:

- Muszáj lenne látnod a lányod, csodálatos gyermek, tényleg lemaradsz róla. Rád hasonlít.

Wilson 25 ezer dollárt fizet havonta volt kedvesének, hogy támogassa a kislányát, ami 7,3 millió forintnak felel meg. Az nem derült ki, hogy Wilson miért pártolt el ennyire a volt párjától és a közös gyermeküktől. A nővel közel öt évig jártak, mégis szakítottak. Amikor Varunie állapotos volt, már akkor sem tartotta vele a kapcsolatot, de arról tudott, hogy gyereket vár tőle, derült ki a US Weekly 2018-as cikkéből.

Emlékszel Brendan Fraserre?

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott az elmúlt évtizedekben Brendan Fraser.

Ezt is szeretjük