Channing Tatum először mutatta meg 8 éves lánya arcát: Everlyvel együtt strandoltak
Nagyon bájos lány Channing Tatum gyermeke, a kis Everly.

channing-tatum-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Channing Tatum és Jenna Dewan a Step Up című film forgatásán szerettek egymásba, 2009-ben házasodtak össze, majd 2013. május 31-én megszületett kislányuk, Everly.

A két híresség házassága végül 2018 áprilisában tönkrement, majd ez év októberében beadták a válási keresetet. 2019-ben hivatalosan is kimondta a bíróság a válásukat. A lányukat ugyanúgy, közösen nevelik, Everly édesanyjával és édesapjával is ugyanannyi időt tölt.

Channing Tatum először mutatta meg lánya arcát

Channing Tatum kislánya arcát a közösségi oldalán eddig sosem mutatta meg, Jennával megbeszélték, hogy hátulról, esetleg oldalról fotózzák, de olyan képet nem tesznek közzé az Instagramon, amely szemből készülne róla, és jól kivehetőek rajta az arcvonásai. Ám Tatum kivételt tett, először posztolt olyan képet, amelyen Everly is jól látszik.

channing-lánya
Fotó: Instagram/Channing Tatum

"Kicsikém, te vagy a mindenem! Te vagy az én világom és a szívem. Ezen a képen éppen a teliholdat nézted, és elmondtad nekem a teliholdi sellő jóslatát, majd a vízbe futva kerestük őt. Közben világító pálcikákkal játszottunk éjszaka a vízben, hogy ezzel is előcsalogassuk a vízi lényeket. Azt mondtad nekem, hogy megérintettél egy kopasz fejű sellőt, és még az uszonyát is láttad. Vicces történet, remélem egy nap elolvasod ezt, és jót nevetsz rajta. Jót szórakoztunk!" - fogalmazta a képük alatt.

Jenna Dewan is néha megmutatja a lányukat, ám csak hátulról vagy oldalról. Ezen a gyönyörű felvételen Everly kistestvére, Callum is szerepel.

Miután a két sztár házassága tönkrement, Jenna Dewan 2018 októberében beleszeretett Steve Kazee-ba, majd 2019 szeptemberében bejelentették, hogy hamarosan megszületik első közös gyerekük, 2020 februárjában eljegyezték egymást, majd márciusban világra jött a kisfiuk.

Channing Tatum Jessie J énekesnőbe szeretett bele, 2018 és 2020 között egy se veled se nélküled kapcsolatban éltek. A 41 éves színész jelenleg a szinglik életét éli.

Enrique Iglesias gyerekei

Képes összeállításunkban megnézheted Enrique Iglesias három gyermekét.

Ezt is szeretjük