Brendan Fraser volt A múmia-filmek szívtiprója: az 52 éves színész így fest most
Már rég láthattuk Brendan Frasert nyilvános eseményen.

brendan-fraser-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden évtizednek megvannak a maga sztárjai, a '90-es és 2000-es években Brendan Fraser nevét számtalanszor hallhattuk, olyan alkotásokkal vált népszerűvé, mint A múmia-filmek, Az őserdő hőse vagy a Bolondos dallamok - Újra bevetésen. Ma is színészkedéssel keresi a kenyerét, de messze nem hallunk róla annyit, mint régen.

Brendan Fraser friss fotókon

A sztár utoljára 2019-ben szerepelt Busy Phillipps talk-show-jában, azóta sem más műsorban, sem filmpremieren nem jelent meg. Persze ez részben érthető, hiszen 2020-ban a koronavírus-világjárvány miatt az év háromnegyedében nem rendeztek az Egyesült Államokban vörös szőnyeges eseményeket, illetve filmfesztiválokat. A Tribeca Filmfesztivált idén június 9. és 20. között rendezték meg, amelyen a színész is részt vett, ugyanis bemutatták a No Sudden Move című krimit, amelyben ő játssza Jones karakterét.

Az 52 éves sztár sokat változott az elmúlt években, a The Whale című filmszerep kedvéért magára szedett néhány kilót, ugyanis egy túlsúllyal küzdő férfit játszik, az alkotást Darren Aronofsky rendezi. Arról nincs információ, mikor jelenik meg a mozi. 2019 óta szerepel a Doom Patrol című sorozatban, emellett 2020-ban mutatták be a Professionals című szériát, amelynek szintén ő a főszereplője.

Bár azért kap munkákat, mégsem hallhatunk róla annyit, mint más pályatársairól, egy nívósabb filmben sem szerepel évek óta, ennek okát 2018-ban a GQ-nak adott interjújában fedte fel, amelyről részletesebben ide kattintva olvashatsz. 2003-ban szexuálisan zaklatta a Hollywood Foreign Press Association akkori elnöke, Philip Berk, ezt jelentette is, ám sajnos ezzel inkább ártott a karrierjének. Azóta nem vehet részt a Golden Globe-gálán. Az egészségével is meggyűlt a baja, a szerepei fizikálisan teljesen tönkretették, többször is megműtötték. Lumbális laminektómiát hajtottak végre rajta, ezen kívül a térdét, a hangszalagjait és a hátát is megoperálták. 

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott az elmúlt években Brendan Fraser.

Ezt is szeretjük