Felismered Owen Wilsont ősz hajjal? 52 éves korára alaposan megváltozott a külseje

Owen Wilson a Marvel-moziuniverzum legújabb sorozatában látható.

owen-wilson-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Én, a kém, Ünneprontók ünnepe, Marley meg én. Nem is olyan nehéz kitalálni, kinek a személye köti össze ezeket a filmeket. Mindegyik főszerepében a 2000-es évek egyik legfoglalkoztatottabb színészét, Owen Wilsont láthattuk.

A Dallasban született filmcsillag és öccse, Luke 1991-ben költöztek Los Angelesbe, hiszen mindketten a szórakoztatóiparba vágytak. Nem is kellett sokáig ostromolniuk Hollywood kapuit, rögtön az első szereplésük meghozta számukra a sikert.

Az 52 éves Owen Wilson ősz hajjal

Mindketten a Petárda című moziban debütáltak, és bár a fiatalabbik Wilson testvér is szép karriert futott be, bátyja valósággal berobbant a show-bizniszbe. Szőke fürtjeivel, markáns vonásaival hamar az amerikai vígjátékok ügyeletes főhőse lett. Ráadásul nem csak a színjátszásban jeleskedett, forgatókönyvíróként is elismerte a szakma, 2001-ben Wes Anderson rendezővel közösen bezsebeltek egy Oscar-jelölést a Tenenbaum, a háziátokért.

Owen Wilson 2002-ben a Glamour partiján.
Owen Wilson 2002-ben a Glamour partiján.
Fotó: Gregg DeGuire / Getty Images Hungary

A szívtipró sztár a nagy áttörést követően csak úgy ontotta magából a filmeket, előfordult, hogy egy esztendőben öt produkcióhoz is a nevét adta. Az utóbbi években azonban visszavett a tempóból, bár nem hagyott fel a forgatással, kisebb szerepeket vállalt, így kevesebbet hallhattunk róla, és ritkábban láthattuk.

A rajongók a Marvel-moziuniverzum legújabb sorozatát tartják a nagy visszatérésének. A Loki című széria június 9-én debütált a Disney + streamingszolgáltatón, ebben tűnik fel az egyik fő karakter képében. Figurájáról, Mobiusról egy epizód után nem derült ki sok minden, csupán azt tudni róla, hogy egy magas beosztásban lévő ügynök. 

Az őt megformáló Wilson megjelenése jóval beszédesebb volt, 52 éves korára alaposan megváltozott a külseje. Napszítta, hullámos fürtjeit ősz tincsek váltották fel, ráadásul bajuszt is növesztett, amitől még kevésbé felismerhető. A rajongóknak nagyon bejött a változás, egyesek úgy tartják, hogy az ezüstös hajkorona csak még vonzóbbá tette.

Kedvencük játékát is az egekbe magasztalták, még a legfanatikusabb Marvel-rajongók is elismerően nyilatkoztak róla az Instagramon. A kommentelők közül rengetegen azt emelték ki, hogy milyen jó a dinamika közte és a produkció címszereplőjét alakító Tom Hiddleston között.

A 2000-es évek kedvenc vígjátékszínészei akkor és most

Vitathatatlan, hogy a 2000-es években virágkorát élte a vígjáték műfaj. Hollywood ontotta magából a könnyed, vicces, romantikus filmeket, amelyek 90 percre kiszakították nézőiket a szürke hétköznapokból, hogy jóízű poénjaikkal és laza történetmesélésükkel feledtessenek minden bajt. Mutatjuk, mennyit változtak az ezekből a filmekből megismert színészek napjainkra.

Ezt is szeretjük