Vince Vaughnt a 2000-es években imádták a nők: ennyit változott 50 éves korára
Mutatjuk, hogy néznek ki most a vígjátékok kedvenc szívtiprói.

vince-vaughn
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vitathatatlan, hogy a 2000-es években virágkorát élte a vígjáték műfaj. Hollywood ontotta magából a könnyed, vicces, romantikus filmeket, amelyek 90 percre kiszakították nézőiket a szürke hétköznapokból, hogy jóízű poénjaikkal és laza történetmesélésükkel feledtessenek minden bajt.

A 2000-es évek jóképű nevettetői ma

Bár a formátum széles skálán mozgott, azért megvoltak azok a biztos nevettetők, akik garantálták a közönségsikert. Közéjük tartozott Vince Vaughn, aki ugyan már a ’80-as évek végén is bontogatta szárnyait a szórakoztatóiparban, világhírűvé az ezredforduló után vált.

A sármőr karrierjének alakulását elnézve kezdő színészként még kereste, milyen stílusban tud érvényesülni. Láthattuk horrorban, drámában és kalandfilmben is, majd a 2003-as Sulihuligánokkal megtalálta az útját a komédiák világába. Ezután ő lett az álomgyár egyik ügyeletes vicces pasija, olyan produkciókban fakasztotta mosolyra a moziba járókat, mint a Kidobós: Sok flúg disznót győz, a Négy karácsony vagy az Ünneprontók ünnepe.

Ötvenévesen nem kopott meg macsókisugárzása, friss képei alapján csak még vonzóbbá tették az évek. Ahogyan a külseje, úgy a népszerűsége sem sokat változott, noha ma már nem csak humoros oldalát szereti megmutatni. Egyre nyitottabb a drámai szerepekre: emlékezeteset alakított 2016-ban A fegyvertelen katonában, valamint a Törvény nevében című sorozatban sem a megszokott formáját hozta. Azoknak sem kell félnie, akik poéngyárosként kedvelik jobban, az IMDB szerint két vígjátéka is készül 2021-re.

Képes összeállításunkban mutatjuk, hogy fest Vince Vaughn ötvenévesen, valamint azt is láthatod, mennyit változtak a 2000-es évek legnépszerűbb nevettetői.

Ezt is szeretjük