Tara Reid volt az Amerikai pite bombanője: 21 év alatt így megváltozott
Mutatjuk, mennyit változtak az Amerikai pite-filmek női szereplői az évek során.

tara-reid-borito
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Amerikai pite-filmek 1999-ben kezdték meg hódító útjukat a tinik körében, akik könnyedén tudtak azonosulni a történet kissé bénázó hőseivel. 

A főszerepben négy kisvárosi gimnazista srác állt, akik a felnőtté válás küszöbén állva küzdöttek hormonjaikkal, és keverték magukat viccesebbnél viccesebb helyzetekbe. Persze a sztori mit sem ért volna a fő konfliktust adó csajok nélkül, akiket ügyes-bajos módokon próbáltak meghódítani a fiúk.

Az Amerikai pite-filmek Vickyje

Az első mozi óta 21 év telt el, így nem csoda, hogy a szereplők jócskán megváltoztak. Leginkább talán Tara Reid, azaz Vicky külseje lett más.

A színésznőről sokat rebesgették, hogy a félresikerült plasztikai műtétek áldozata lett, illetve nádszálvékony alakjáról is sokszor cikkeztek a lapok. Az Instagramját elnézve ő nagyon is elégedett a külsejével, rengeteg szelfit és szexi fotót tölt fel magáról. 

Már kislány kora óta foglalkozik a színészettel, és a mai napig sem adta fel a szakmáját, igaz, az utóbbi években inkább kisebb költségvetésű akciófilmekben láthattuk viszont.

Nem ő az egyetlen, aki változott az elmúlt években. Fotókon mutatjuk, hogy néznek ki most az Amerikai pite-filmek női szereplői.

Ezt is szeretjük