A Melrose Place csodaszép főszereplője volt - Felismered 50 évesen Josie Bissettet?
Képeken a Melrose Place szereplői napjainkban.

josie-bassett-melrose-place
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A ’90-es évek egyik meghatározó sorozata Amerikában a Melrose Place volt. A formátumot itthoni viszonylatban leginkább a Szomszédokhoz vagy a Barátok közthöz lehetne hasonlítani, hiszen esetében is lakhelyük kötötte össze a szereplőket. A nyugat-hollywoodi társasházban pedig akadt dráma szép számmal.

A Melrose Place szereplői napjainkban

1992-ben a Beverly Hills 90210 spin-offjaként indult a produkció, ami nézők millióit bilincselte a foteljeikbe a tévé elé. Sikere többek között széles skálán mozgó karaktereiben és életszerű cselekményében rejlett.

Josie Bisett figurájával például sokan tudtak azonosulni, bár nem neki jutott a leghálásabb szerep. Az általa alakított Jane-t folyamatosan csalta a férje, ráadásul a munka területén is küszködött. Utóbbiban az őt megformáló színésznő sem volt szerencsés, a széria óta nem sikerült olyan szerephez jutnia, ami meghozta volna számára az áttörést, inkább kis költségvetésű filmekben és epizódszerepekben láthattuk.

Friss képei alapján az idő kegyes volt hozzá. Bár az elmúlt 21 év természetesen rajta is hagyott nyomot, azt sosem mondanánk meg róla, hogy 2020 októberében ünnepelte 50. születésnapját. 14 évig alkotott egy pár sorozatbéli kollégájával, Rob Estesszel, akit két gyermekkel ajándékozott meg. Házasságuk 2006-ban ment tönkre, ekkor jelentették be, hogy külön utakon folytatják tovább.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen sokat változtak az elmúlt 21 évben a Melrose Place fontosabb szereplői.

Ezt is szeretjük