Ő volt a Született feleségek szőke ciklonja: 59 évesen ilyen dögös Nicollette Sheridan

A sorozatban minden pasi odáig volt érte, 59 évesen is bomba formában van Nicollette Sheridan.

sheridan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nicollette Sheridan a Született feleségek szőke, férfifaló Edie-je volt. A színésznő már akkor rengeteg férfi tévénéző szívébe belopta magát, humoros karaktere és szexi megjelenése nagy kedvenccé tette.

A népszerű sorozatot az ABC csatornán sugározták Amerikában, egészen 2004. október 3-tól 2012. május 13-ig. Hazánkban először a TV2 kezdte el vetíteni a szériát. Nicollette Sheridan ma már 59 éves, és még mindig nagyon dögös.

Nicollette Sheridan változása

A mai napig formában tartja magát, a közösségi médiában megosztott fényképei alapján jó pár évet letagadhatna. Még mindig bombázó, aki pár pillanat alatt bármelyik férfit képes elcsábítani.

Már a '80-as, ’90-es években is bontogatta a szárnyait, láthattuk a Dallas spin-off sorozatában, a Knots Landingben, a Beverly Hills-i nindzsában, és Leslie Nielsen oldalán is feltűnt a Drágám, add az életed! című 1996-os vígjátékban.

A Született feleségek sorozatban való szerepéért Golden Globe-díjra is jelölték 2005-ben. Érdekesség, hogy az alkotók csupán egy évad erejéig akarták szerepeltetni, de a nézők annyira megszerették, hogy végül öt szezonon át láthatták a képernyőkön.

Ami a magánéletét illeti, 1991-től 1992-ig Harry Hamlin felesége volt, 2015-től 2018-ig pedig Aaron Phypersszel alkotott egy párt. Gyermeke nem született, dögös nőként éli a mindennapjait, miközben bizonyára millió férfi rajong érte még mindig.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Nicollette Sheridan napjainkban.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük