A Született feleségek sármos kertésze barna bombázót szeret: Jesse Metcalfe szíve 2020 óta foglalt
Jesse Metcalfe és Corin Jamie-Lee Clark 2020-ban szerettek egymásba.

jesse-metcalfe-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jesse Metcalfe egy csapásra a tinilányok kedvencévé vált, amikor feltűnt a Született feleségekben. Ő játszotta az Eva Longoria által megformált Gabrielle Solis kertészét, John Rowlandet. Olyan alkotásokból is ismerős lehet, mint a Dögölj meg, John Tucker! vagy a Dallas című sorozat modern kori változata, amit 2012 és 2014 között sugároztak. Bár sok nő odáig van érte, ám a sztárnak a szíve csak egyvalakiért dobog.

Jesse Metcalfe párja

A 43 éves színész sokáig komoly párkapcsolatban élt Cara Santanával, 2009-ben szerettek egymásba, 2016-ban el is jegyezték egymást, ám 2020 januárjában szakítottak. Azóta újra rátalált a szerelem. Corin Jamie-Lee Clark modell csavarta el a fejét. 2020 augusztusában derült ki, hogy együtt van a nála 14 évvel fiatalabb lánnyal, írta meg az E! Online.

A lapnak egy közeli forrás akkor elmondta, hogy Corin egy szórakoztató és imádni való lány, Metcalfe-fal gyorsan komolyra fordult a kapcsolata. Közös fotóikon is látszik, milyen nagy a szerelem köztük, a modell Instagram-oldalára sűrűn posztol kettejükről, de olykor Metcalfe is megmutatja követőinek szép szerelmét.

Képes összeállításunkban megnézheted, kibe szerelmes Jesse Metcalfe.

Ezt is szeretjük