A Született feleségek Juanitája és jóképű párja: szerelmes fotókat posztolt Madison De La Garza

Madison De La Garza Instagramján mutatta meg szerelmét.

madison-de-la-garza-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Született feleségek volt a 2000-es évek egyik legnépszerűbb sorozata, az ABC csatorna 2004 és 2012 között játszotta az epizódokat, hazánkban először a TV2 vetítette a szériát, később más adók is ismételték a részeket.

A benne szereplő színészek egy csapásra sztárok lettek, nemcsak a felnőtt, hanem a gyerekszínészek is sokak szívébe belopták magukat. Ilyen volt a Gabrielle és Carlos Solis lányát, Juanitát alakító Madison De La Garza is, aki az ötödik évadban debütált.

Madison De La Garza párja

Madison De La Garza csupán hatéves volt, amikor megkapta Juanita szerepét. 2008 és 2012 között 72 epizódban szerepelt összesen. Az egykori gyereksztárból ma már egy bájos, felnőtt nő lett, december 28-án ünnepelte kereken a huszadik születésnapját. A szerelem is beköszöntött az életébe, ezt az aranyos képet Instagram-oldalán osztotta meg.

1
Fotó: Instagram/Madison De La Garza

Ryan Mitchell-lel életében először posztolt, a közös fotóikhoz csak szív emojikat rakott, nem írt külön szöveget hozzá. Pontos információk nincsenek arról, mikor és hogyan szerettek egymásba.

Szerelmes fotóik alá csak úgy zúdultak a gratuláló szövegek, De La Garza híres nővére, Demi Lovato így fogalmazott: "Olyan édesek vagytok! Úgy örülök nektek!"

2
Fotó: Instagram/Madison De La Garza

Nemcsak Madison, hanem párja is a szórakoztatóiparban bontogatja a szárnyait, Mitchell 2013-ban debütált a mozivásznon, Az acélemberben kapott egy apró mellékszerepet. Azóta elsősorban rövidfilmekben és sorozatokban tűnt fel, például játszott a Nyughatatlan fiatalok és a Gazdagok és szépek című szériákban.

A filmezés biztosan közös téma lehet, ugyanis De La Garza 2020 óta rendszeresen rendez, egyelőre csak rövidfilmeket. 2020-ban jött ki a Pink Elephant, tavaly a Harvey & Sunshine, idén jelenik meg egy új alkotása Surprise címmel.

Jesse Metcalfe párja

Képes összeállításunkban megnézheted, kibe szerelmes Jesse Metcalfe.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük