Tom Selleck és szép felesége: a Magnum szívtiprója 35 éve él boldog házasságban
Tom Selleck 1984-ben ismerte meg álmai asszonyát.

tom-selleck-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tom Selleck 35 éves volt, amikor befutott a Magnum című sorozattal, ebben az időszakban nők milliói rajongtak a sármos sztárért, akinek élete szerelme szintén feltűnt a szériában.

Jillie Mack színésznővel Londonban ismerkedtek meg a '80-as években, azóta is elválaszthatatlanok, derült ki Selleck friss interjújából, amit a Closer Weeklynek adott.

Tom Selleck és felesége

A színész, mielőtt megismerte volna nagy szerelmét, már egyszer volt nős, 1971 és 1982 között Jacqueline Ray modell és színésznő férje volt. Jillie Macket a válása után két évvel ismerte meg, Selleck éppen Londonban forgatta a Lassiter című filmet. 

GettyImages-173396647
Fotó: Kypros / Getty Images Hungary

A jelenetek forgatása alatt a várost is felfedezte, és egyik nap úgy döntött, megnézi a Macskákat a színházban. A darabban éppen Jillie szerepelt, aki azonnal megfogta a szépségével. Selleck úgy döntött, elhívja vacsorázni, a randi jól sikerült, így járni kezdtek. A brit származású színésznő szerződése pont lejárt a színházban, így úgy döntött, Hawaiira költözik Selleckkel, ahol a Magnum epizódjait forgatták. Később ő is szerepelt több epizódban.

Legelőször a negyedik évad 14. részében tűnt fel, majd az ötödik évad 13. részében is elvállalt egy szerepet. Többévnyi járás után, 1987-ben titokban házasodtak össze, ezzel a húzásukkal teljesen meglepték a médiát és a rajongókat. Egy évvel később született meg lányuk, Hannah.

Ugyanebben az évben vettek Ventura államában egy 26 hektáros területet, ahol együtt telepedtek le. Ekkor Selleck úgy döntött, kiszáll a Magnumból azért, hogy több ideje legyen a családjára, és a kislányának egy átlagos és normális gyerekkort biztosítson.

Feleségével a mai napig remek párost alkotnak bevallása szerint.

GettyImages-906274574
Fotó: Alexander Tamargo / Getty Images Hungary

- Nem hinném, hogy a szerelmi szakasz örökké tart egy kapcsolatban, viszont abból kifejlődhet valami. Egyszerűen csak egyre kielégítőbbé alakul át a kapcsolat, és igazi partnerekké kovácsolódtok össze - magyarázta.

Selleck imád a családi birtokán lenni, nem szeret kimozdulni. Szabadidejében rengeteg időt tölt a feleségével, ugyanolyan átlagosak, mint bármely házaspár, együtt filmeznek, vacsoráznak, a kutyáikat is közösen sétáltatják. Farmerkednek és kertészkednek, még soha nem voltak ennyire boldogok.

Mel Gibson és párja

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő Mel Gibson párja, Rosalind.

Ezt is szeretjük