Az 55 éves Nicole Kidman falatnyi topban pózolt: merész fotózást vállalt el
Nicole Kidman a Perfect magazin kedvéért vállalta el a merész fotózást.

GettyImages-687354152
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nicole Kidman egy újabb divatfotózást vállalt el, a végeredmény pedig a rajongókat is megdöbbentette.

Az 55 éves sztár a Perfect magazin kedvéért bújt merész vagy éppen különleges szettekbe, a képeket nemcsak a divatlap, hanem a színésznő is megosztotta közösségi oldalán.

Nicole Kidman a Perfect magazinban szerepelt

A színésznő több képet megosztott a fotózásról, az egyik felvételen például egy falatnyi farmertop és nadrág van rajta, de belebújt egy testhezálló darabba is. A képeket az alábbi Instagram-posztban te is megnézheted.

A Perfect magazin azt a felvételt osztotta meg, amelyen a sztár megmutatja bicepszeit, a képen messze nem 55 esztendősnek tűnik. Egy különleges miniszoknyát és egy flitteres felsőt adtak rá. A hajáért felelős csapat egy extravagáns, vörös parókát adott neki.

"Ejha, fantasztikusan nézel ki." "Nem találom a szavakat! Most nagyon lenyűgöztél!" "Született modell vagy!" "Olyan vagy, akár egy istennő" "Azt gondoltam hirtelen, hogy ezek a képek régiek, és 1997-ből vagy 1998-ból valóak, nagyon jók!" - írták a dicséreteket a kommentelők Kidman Insta-posztja alá.

Ezek a felvételek azon avantgárd képsorozat egyikéhez tartoznak, amelyeket Zhong Lin fotós készített a Perfect magazin harmadik számához, a lap ezzel a kiadásával a popkultúra legnagyobb ikonjait ünnepli.

Tom Cruise és Nicole Kidman lánya

Cikkünkből megtudhatod, hogyan él napjainkban Bella Kidman Cruise.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük