Az 55 éves Nicole Kidman falatnyi topban pózolt: merész fotózást vállalt el

Nicole Kidman a Perfect magazin kedvéért vállalta el a merész fotózást.

GettyImages-687354152

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nicole Kidman egy újabb divatfotózást vállalt el, a végeredmény pedig a rajongókat is megdöbbentette.

Az 55 éves sztár a Perfect magazin kedvéért bújt merész vagy éppen különleges szettekbe, a képeket nemcsak a divatlap, hanem a színésznő is megosztotta közösségi oldalán.

Nicole Kidman a Perfect magazinban szerepelt

A színésznő több képet megosztott a fotózásról, az egyik felvételen például egy falatnyi farmertop és nadrág van rajta, de belebújt egy testhezálló darabba is. A képeket az alábbi Instagram-posztban te is megnézheted.

A Perfect magazin azt a felvételt osztotta meg, amelyen a sztár megmutatja bicepszeit, a képen messze nem 55 esztendősnek tűnik. Egy különleges miniszoknyát és egy flitteres felsőt adtak rá. A hajáért felelős csapat egy extravagáns, vörös parókát adott neki.

"Ejha, fantasztikusan nézel ki." "Nem találom a szavakat! Most nagyon lenyűgöztél!" "Született modell vagy!" "Olyan vagy, akár egy istennő" "Azt gondoltam hirtelen, hogy ezek a képek régiek, és 1997-ből vagy 1998-ból valóak, nagyon jók!" - írták a dicséreteket a kommentelők Kidman Insta-posztja alá.

Ezek a felvételek azon avantgárd képsorozat egyikéhez tartoznak, amelyeket Zhong Lin fotós készített a Perfect magazin harmadik számához, a lap ezzel a kiadásával a popkultúra legnagyobb ikonjait ünnepli.

Tom Cruise és Nicole Kidman lánya

Cikkünkből megtudhatod, hogyan él napjainkban Bella Kidman Cruise.

Tom Cruise és Nicole Kidman 29 éves lánya friss fotókon: Bellából művész lett

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük