Nicole Kidmannek emiatt lett elege férjéből: egy hajszálon múlt, hogy elváljanak

Nicole Kidman és Keith Urban is megéltek hullámvölgyeket házasságuk alatt.

GettyImages-1392256564

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nicole Kidman és Keith Urban házassága 2006 óta tart, mindössze egy év járás után kötötték össze az életüket. A színésznő, mielőtt beleszeretett volna a countryénekesbe, Tom Cruise felesége volt, vele 1990 és 2001 között élt házasságban.

A zenésszel kötött házassága is csak egy hajszálon múlt, hogy tönkremenjen, de a két híresség kölcsönösen megtett mindent annak érdekében, hogy működjön a kapcsolatuk. Különösen Keith Urbannak kellett összeszednie magát.

Nicole Kidman és Keith Urban házassága

Még friss házasok voltak, amikor Kidmannek elege lett Keith Urban kicsapongó életviteléből. A zenész drog- és alkoholfüggőséggel küzdött, többször kért orvosi segítséget, még abban az időszakban is, amikor még csak pár hónapja volt a színésznő férje. Erről 2016-ban a Rolling Stone magazinnak vallott.

GettyImages-75946322
Fotó: KMazur / Getty Images Hungary

Kidman pár hónapnyi házasság után közbelépett, és rábeszélte a férjét, hogy menjen el ismét egy rehabilitációs központba. A férfi előtte két alkalommal járta végig ugyanezt az utat, de mindig visszaesett. Urban végül belátta, ha nem kér segítséget szakemberektől, elveszíti Kidmant, így beadta a derekát. Három hónapon keresztül az intézményben élt, hogy végleg jó útra térjen.

- Én okoztam a friss házasságom összeomlását. Túlélte, de csodának tartom, hogy sikerült. Spirituális ébredésen estem át Nicole-lal. (...) Életemben először sikerült leráznom magamról a függőség bilincseit - fogalmazta akkor a zenész.

Miután lezárták ezt a nehéz időszakot, családot alapítottak, két lányuk lett, Sunday 2008-ban, Faith 2010-ben született meg.

GettyImages-645655128
Fotó: Kevork Djansezian / Getty Images Hungary

Házasságuk ma már erősebb, mint valaha, Urban 2022-ben a The Sunnak adott interjújában bevallotta, hogy a színésznővel való házasságának köszönhetően él a mai napig józan életet. A lányainak is szeretne pozitív példát mutatni.

- Az élet nagyon más manapság. Próbálok jó példát mutatni a gyerekeknek, de még mindig nem tudom, jól csinálom-e. Rengeteg hibát követtem el, de neked kell kitalálnod, mi az, ami tényleg jó neked. Azt szoktam nekik mondani, hogy mindig azt csinálják, ami szenvedéllyel hajtja őket.

Nicole Kidman és Tom Cruise lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Bella Kidman Cruise.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük