Tom Cruise és Nicole Kidman 29 éves lánya friss fotókon: Bellából művész lett

Bella Kidman Cruise igazi művészlélek.

tom-és-nicole-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tom Cruise és Nicole Kidman Hollywood első számú álompárjának számítottak a '90-es években, két gyermeket adoptáltak, Bella 1992 decemberében, Connor 1995 januárjában született. A válásuk után mindketten továbbléptek, és másokkal alapítottak családot, Cruise és Katie Holmes egy kislányt vállaltak, Suri 2006-ban látta meg a napvilágot, míg Kidman és Keith Urban lányai, Sunday és Faith 2008-ban és 2010-ben érkeztek. 

Friss fotókon Bella Kidman Cruise

Az egykori sztárpár, amikor 1990-ben összekötötte az életét, mindenképp szerettek volna közös gyermeket, erről Nicole Kidman rántotta le a leplet 2007-ben a Vanity Fairnek adott interjújában.

- Attól a perctől kezdve, hogy Tommal összeházasodtunk, szerettem volna gyerekeket. Elég korán elvesztettünk egy babát, ami elég nagy traumát okozott. Ekkor adoptáltuk Bellát - idézte a régi interjúból a People magazin.

A pici 1993-ban lett a családjuk tagja, később lett egy öccse is, Connor. Bella már kislányként is imádott rajzolni, a színes ceruzái voltak a mindenei, így nem csoda, hogy végül ezen a területen találta meg a hivatását. Megalapított egy webshopot, ahol saját tervezésű táskákat, kitűzőket, pólókat és képeket árul. Mindegyik illusztrációt ő maga tervezi meg digitális rajztáblán. A honlapján bevallotta, igazi kihívást jelentett, hogy megtanuljon szépen rajzolni ezzel az eszközzel, de a sok gyakorlás meghozta gyümölcsét.

Visszafogott életet él, egyáltalán nem élvezi a reflektorfényt, 2015-ben titokban ment férjhez Max Parkerhez, ekkor a média felkapta a nevét. Édesapjához hasonlóan ő is szcientológus.

Közösségi oldalára csak ritkán tesz fel magáról friss képet, ám a héten egy különleges, szivárvány ihlette fényáradatban fotózta le magát, amit posztolt az Instagramra. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Tom Cruise és Nicole Kidman lánya, Bella.

Ezt is szeretjük