Tom Cruise és Nicole Kidman 29 éves lánya friss fotókon: Bellából művész lett

Bella Kidman Cruise igazi művészlélek.

Bella Kidman Cruise 2022-ben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tom Cruise és Nicole Kidman Hollywood első számú álompárjának számítottak a '90-es években, két gyermeket adoptáltak, Bella 1992 decemberében, Connor 1995 januárjában született. A válásuk után mindketten továbbléptek, és másokkal alapítottak családot, Cruise és Katie Holmes egy kislányt vállaltak, Suri 2006-ban látta meg a napvilágot, míg Kidman és Keith Urban lányai, Sunday és Faith 2008-ban és 2010-ben érkeztek. 

Friss fotókon Bella Kidman Cruise

Az egykori sztárpár, amikor 1990-ben összekötötte az életét, mindenképp szerettek volna közös gyermeket, erről Nicole Kidman rántotta le a leplet 2007-ben a Vanity Fairnek adott interjújában.

- Attól a perctől kezdve, hogy Tommal összeházasodtunk, szerettem volna gyerekeket. Elég korán elvesztettünk egy babát, ami elég nagy traumát okozott. Ekkor adoptáltuk Bellát - idézte a régi interjúból a People magazin.

A pici 1993-ban lett a családjuk tagja, később lett egy öccse is, Connor. Bella már kislányként is imádott rajzolni, a színes ceruzái voltak a mindenei, így nem csoda, hogy végül ezen a területen találta meg a hivatását. Megalapított egy webshopot, ahol saját tervezésű táskákat, kitűzőket, pólókat és képeket árul. Mindegyik illusztrációt ő maga tervezi meg digitális rajztáblán. A honlapján bevallotta, igazi kihívást jelentett, hogy megtanuljon szépen rajzolni ezzel az eszközzel, de a sok gyakorlás meghozta gyümölcsét.

Visszafogott életet él, egyáltalán nem élvezi a reflektorfényt, 2015-ben titokban ment férjhez Max Parkerhez, ekkor a média felkapta a nevét. Édesapjához hasonlóan ő is szcientológus.

Közösségi oldalára csak ritkán tesz fel magáról friss képet, ám a héten egy különleges, szivárvány ihlette fényáradatban fotózta le magát, amit posztolt az Instagramra. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Tom Cruise és Nicole Kidman lánya, Bella.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük