Nicole Kidmannek ez a műsorvezető volt a titkos szerelme: kínos, miért nem váltak egy párrá

Nicole Kidman annak idején teljesen bele volt habarodva a nagyszájú tévésbe, Jimmy Fallonba.

Nicole Kidman szerelmes volt Jimmy Fallonba
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jimmy Fallon híres amerikai műsorvezető, ő a Tonight Show Starring Jimmy Fallon arca. Kanapéján már nagyon sok világsztár megfordult, köztük Nicole Kidman is, aki érdekes történetet mesélt.

Mint kiderült, a két híresség sok évvel az interjú előtt egyszer már találkozott, ám ez az alkalom elég kínosra sikeredett. 

Nicole Kidman szerelmes volt Jimmy Fallonba

Jimmy Fallon azzal kezdte az interjút, hogy felemlegette, jó pár évvel korábban éppen New York utcáin sétált, amikor megcsörrent a telefonja. Egy barátja, Rick hívta, és azt mondta neki, vele van Nicole Kidman, aki szeretné megismerni őt. 

Jó lenne, ha elvihetné a színésznőt a műsorvezető lakására, hogy bemutatkozzanak egymásnak. Jimmy Fallon persze sokkot kapott, de azonnal igent mondott a lehetőségre. 

Nicole Kidman és Jimmy Fallon a műsorban.
Nicole Kidman és Jimmy Fallon a műsorban.
Fotó: Youtube

- Arra gondoltam, most akkor gyorsan vennem kell sajtot vagy valami rágcsát, mert semmi nem volt otthon. Se vacsora, se semmi - mesélte Jimmy Fallon, majd Nicole Kidman vette át nevetve a szót, és elmesélte, titokban bele volt habarodva a tévésbe. 

- Emlékszem. Tetszettél nekem. Nem most, akkor. Most házas vagyok. És a barátja mondta, hogy bemutathat minket egymásnak. Én pedig szingli voltam, és igent mondtam - mesélte a színésznő.

- Randizhattam volna Nicole Kidmannel, ez komoly? Ezt kihagytam? - vágta rá Jimmy Fallon. 

Jimmy Fallon feleségével és kislányaikkal.
Jimmy Fallon feleségével és kislányaikkal.
Fotó: Gerardo Mora / Getty Images Hungary

Nicole Kidman ezután azzal folytatta, Jimmy Fallon személyesen nagy csalódás volt, egyáltalán nem hasonlított arra a férfira, akit korábban a tévében látott. A műsorvezető állítólag csak ült csendben, a fején egy baseballsapkával, és videójátékokkal játszott. A szituáció elég kényelmetlen volt, úgyhogy kis idő elteltével elköszöntek egymástól. 

Azóta mindketten boldog házasságban élnek, Nicole Kidman férje Keith Urban, Jimmy Fallon felesége Nancy Juvonen. 

Tom Cruise első szerelme

Tom Cruise illusztris névsorral rendelkezik a hódításait illetően. Korábban olyan színésznőket vett le a lábáról, mint Nicole Kidman, Penélope Cruz vagy Katie Holmes. Sőt, már akkor bebizonyította, micsoda szívtipró, amikor még szinte meg sem vetette a lábát Hollywoodban. Épp csak elkezdte bontogatni a szárnyait színészként, amikor sikerült meghódítania a ’80-as évek egyik legnépszerűbb tinisztárját, a Farm, ahol élünk főszereplőjét, Melissa Gilbertet.

Ő volt Tom Cruise első híres szerelme: a Farm, ahol élünk sztárjával tinédzserként jött össze

Tom Cruise és Melissa Gilbert 16 éves korukban alkottak egy párt.

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: Getty Images

Ezt is szeretjük