Nicole Kidmannek ez a műsorvezető volt a titkos szerelme: kínos, miért nem váltak egy párrá
Nicole Kidman annak idején teljesen bele volt habarodva a nagyszájú tévésbe, Jimmy Fallonba.

nicolekidman-getty-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jimmy Fallon híres amerikai műsorvezető, ő a Tonight Show Starring Jimmy Fallon arca. Kanapéján már nagyon sok világsztár megfordult, köztük Nicole Kidman is, aki érdekes történetet mesélt.

Mint kiderült, a két híresség sok évvel az interjú előtt egyszer már találkozott, ám ez az alkalom elég kínosra sikeredett. 

Nicole Kidman szerelmes volt Jimmy Fallonba

Jimmy Fallon azzal kezdte az interjút, hogy felemlegette, jó pár évvel korábban éppen New York utcáin sétált, amikor megcsörrent a telefonja. Egy barátja, Rick hívta, és azt mondta neki, vele van Nicole Kidman, aki szeretné megismerni őt. 

Jó lenne, ha elvihetné a színésznőt a műsorvezető lakására, hogy bemutatkozzanak egymásnak. Jimmy Fallon persze sokkot kapott, de azonnal igent mondott a lehetőségre. 

Nicole Kidman és Jimmy Fallon a műsorban.
Nicole Kidman és Jimmy Fallon a műsorban.
Fotó: Youtube

- Arra gondoltam, most akkor gyorsan vennem kell sajtot vagy valami rágcsát, mert semmi nem volt otthon. Se vacsora, se semmi - mesélte Jimmy Fallon, majd Nicole Kidman vette át nevetve a szót, és elmesélte, titokban bele volt habarodva a tévésbe. 

- Emlékszem. Tetszettél nekem. Nem most, akkor. Most házas vagyok. És a barátja mondta, hogy bemutathat minket egymásnak. Én pedig szingli voltam, és igent mondtam - mesélte a színésznő.

- Randizhattam volna Nicole Kidmannel, ez komoly? Ezt kihagytam? - vágta rá Jimmy Fallon. 

Jimmy Fallon feleségével és kislányaikkal.
Jimmy Fallon feleségével és kislányaikkal.
Fotó: Gerardo Mora / Getty Images Hungary

Nicole Kidman ezután azzal folytatta, Jimmy Fallon személyesen nagy csalódás volt, egyáltalán nem hasonlított arra a férfira, akit korábban a tévében látott. A műsorvezető állítólag csak ült csendben, a fején egy baseballsapkával, és videójátékokkal játszott. A szituáció elég kényelmetlen volt, úgyhogy kis idő elteltével elköszöntek egymástól. 

Azóta mindketten boldog házasságban élnek, Nicole Kidman férje Keith Urban, Jimmy Fallon felesége Nancy Juvonen. 

Tom Cruise első szerelme

Tom Cruise illusztris névsorral rendelkezik a hódításait illetően. Korábban olyan színésznőket vett le a lábáról, mint Nicole Kidman, Penélope Cruz vagy Katie Holmes. Sőt, már akkor bebizonyította, micsoda szívtipró, amikor még szinte meg sem vetette a lábát Hollywoodban. Épp csak elkezdte bontogatni a szárnyait színészként, amikor sikerült meghódítania a ’80-as évek egyik legnépszerűbb tinisztárját, a Farm, ahol élünk főszereplőjét, Melissa Gilbertet.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Getty Images

Ezt is szeretjük