Nicole Kidman megmutatta ritkán látott húgát - Ennyire hasonlítanak egymásra
Nicole Kidman így pózolt húgával és édesanyjával.

nicole-kidman-unokahuga-lucia-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nicole Kidman igazi családcentrikus ember, odáig van férjéért, Keith Urbanért és közös lányaikért, Sundayért és Faithért.

A népszerű színésznő természetesen kiváló kapcsolatot ápol a többi szeretteivel is, a húga, Antonia vállára bármikor támaszkodhat, jó testvéri kapcsolat az övék.

Így fest Nicole Kidman húga

Nicole Kidman Instagram-oldalán néha megmutatja a szeretteit, az alábbi aranyos fotón édesanyjával és húgával látható. A rajongói imádták ezt a képüket, többen megjegyezték, hogy mennyire gyönyörűek így együtt.

Bár Antonia barna hajú és barna szemű, ennek ellenére mégis nagyon hasonlít a színésznőre, le sem tagadhatnák, hogy rokoni kapcsolat fűzi őket össze. Antonia újságíró és tévés személyiség, összesen hat gyermeket nevel.

Első házasságából négy, második házasságából két gyermek született. Lucia 1998-ban, Hamish 2001-ben, James 2003-ban, Sybella 2007-ben, Nicholas 2010-ben és Alexander 2012-ben jött a világra.

2019-ben a Business Chicks készített vele egy interjút, hogy mégis hogyan tud egyszerre anyaként és dolgozó nőként érvényesülni. Elmondta, nem egyszerű az élet hat gyermekkel, minden nap újabb kihívást jelent a számára, de nincs is bevált recept erre a helyzetre. Bevallotta azt is, hogy bármennyire is elkötelezett a gyermekei iránt, igyekszik saját magával is törődni.

- A szülői nevelés terén azt a filozófiát vallom, hogy ott vannak a gyerekek, akik bekerülnek az életedbe, megtanulják tőled a világ dolgait és azt, mi is számít igazán értékesnek, de ettől függetlenül neked is van egy saját életed - magyarázta.

Hozzátette, a gyerekeinek szeret jó mintát mutatni, sokat sportolnak együtt, rendszeresen teniszeznek. 

Így hasonlít Angelina Jolie és a bátyja egymásra

Elképesztő, mennyire hasonlít Angelina Jolie a bátyjára, Jamesre. Képes összeállításunkban erről te is meggyőződhetsz.

Ezt is szeretjük