Nicolas Cage 27 éves feleségével lépett a vörös szőnyegre: Rikót egy év járás után vezette oltár elé

Nicolas Cage és felesége a Gotham Awardson mutatkoztak együtt.

Nicolas Cage felesége 2021-ben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

November 29-én, hétfőn rendezték meg a Gotham Awardsot, a New York-i független filmesek gáláján számos híresség tiszteletét tette.

Nicolas Cage is részt vett az eseményen, ugyanis a Pig című alkotás, amelynek ő a főszereplője és az egyik producere, a jelöltek között volt. 

Nicolas Cage és felesége a vörös szőnyegen

A januárban 58. születésnapját ünneplő színész nem egyedül érkezett a gálára, elkísérte japán származású felesége, a 27 éves Riko Shibata is. A vörös szőnyegen több felvételt készítettek róluk, ahogy az alábbi felvételen látható, végig fogták egymás kezét.

GettyImages-1356279907
Fotó: Dia Dipasupil / Getty Images Hungary

Cage, mielőtt megismerte volna Rikót, négy alkalommal nősült, Patricia Arquette, Lisa Marie Presley és Alice Kim is a feleségei voltak. Utóbbi egy gyermeket szült neki 2005-ben, a fiú a Kal-el nevet kapta. Erika Koikével mindössze négy nap házasság után döntött úgy, kiszáll a kapcsolatból. Egy korábbi szerelme, Christina Fulton egy fiúval ajándékozta meg, Weston 1990-ben látta meg a napvilágot.

Bár sok kapcsolata kudarcba fulladt, Cage nem adta fel, és tovább kereste a szerelmet. 2020 elején sodorta össze az élet Rikóval, amikor a színész Japánban járt. Meglepő, mi miatt gondolta azt, hogy jó párost alkothatnának.

- Japánban találkoztunk, lenyűgözőnek találtam, amikor megismertem. Sok közös van bennünk. Ő is szereti az állatokat, így megkérdeztem, tart-e otthon valamit, erre azt válaszolta, hogy vannak repülő mókusai. Két törpe erszényesmókusa is van. Ezek után azt gondoltam, ennyi, ez a dolog működhetne köztünk - magyarázta az Entertainment Tonightnak.

GettyImages-1356294187
Fotó: Alexi J. Rosenfeld / Getty Images Hungary

Ahogy randizni kezdtek, beütött a koronavírus, ami közéjük állt, fél évig távkapcsolatban éltek, de ez sem szakította el őket egymástól, sőt, Cage FaceTime-on kérte meg a lány kezét, aki egyértelműen igent mondott. A különleges, fekete gyémántból készített eljegyzési gyűrűt postán küldte el neki. Azért feketét választott, mert Rikónak az a kedvenc színe.

2021 elején kötötték össze az életüket, Las Vegasban mondták ki az igent.

Jon Bon Jovi középiskolai szerelmét vette el

Képes összeállításunkban megnézheted Jon Bon Jovi és felesége közös fotóit.

Jon Bon Jovi 40 éve bolondul feleségéért: a középiskolában szeretett bele

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük