Jamie Oliver imádni való szelfit csinált feleségével: közel 30 éve imádja Joolst

Jamie Oliver és Jools 1992-ben szerettek egymásba.

jamie-oliver-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jamie Oliver, a világ egyik legismertebb séfje és felesége, Juliette Norton - becenevén Jools - közös története 1992-ig vezethető vissza. 17 évesen szerettek egymásba, kapcsolatuk elején szíve választottja Japánban dolgozott modellként, ekkor Jamie minden áldott nap szerelmes üzeneteket küldött neki faxon, szerencsére három hónap után hazaköltözött. 

2000-ben házasodtak össze, azóta öt gyermeket vállaltak. A közel harminc éve tartó kapcsolatuk alatt sok örömöt éltek meg, de a hullámvölgyekből és a szomorú pillanatokból is kijutott nekik, sajnos Jools öt alkalommal is elvetélt. Ezek a mélypontok semmit nem gyengítettek a szerelmükön.

Jamie Oliver és felesége

25 évesek voltak az esküvőjük idején, később három lányuk és két fiuk született: Poppy 2002-ben, Daisy 2003-ban, Petal 2009-ben, Buddy 2010-ben, River pedig 2016-ban látta meg a napvilágot. Jamie Oliver imádja feleségében, hogy a mai napig megnevetteti, ettől függetlenül nekik is sokat kell dolgozniuk azon, hogy jól működjön a házasságuk, erről a séf mesélt a The Joe Wicks Podcastban, írta meg a Hello! magazin.

- A házasság nagyon nehéz, mert egy részét úgy fogod megélni, hogy nem kedveled a másik feled, és ez fordítva is így lesz. Nagyon fontos, hogy ne tartsunk haragot, és tudjunk továbblépni. De töretlenül szeretem Joolst, és nagyon büszke vagyok arra a nőre, akivé vált. Azt hiszem, sok nő küzd az öregedéssel, de nagyon élveztem látni, ahogy Jools változott az évek során. Egyértelműen ő a legjobb barátom - magyarázta.

Hozzátette, szerinte fontos, hogy egy férfi több évtized után is romantikus maradjon, és igyekezzen mindig valami más meglepetést kitalálni, amivel lenyűgözheti a párját.

Közös fotóikon látszik, mennyire erős kapocs van köztük, Jools november 27-én ünnepelte 47. születésnapját, ennek alkalmából Jamie Oliver egy nagyon aranyos képet töltött fel kettejükről. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép párt alkotnak.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük