Jamie Oliver imádni való szelfit csinált feleségével: közel 30 éve imádja Joolst

Jamie Oliver és Jools 1992-ben szerettek egymásba.

jamie-oliver-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jamie Oliver, a világ egyik legismertebb séfje és felesége, Juliette Norton - becenevén Jools - közös története 1992-ig vezethető vissza. 17 évesen szerettek egymásba, kapcsolatuk elején szíve választottja Japánban dolgozott modellként, ekkor Jamie minden áldott nap szerelmes üzeneteket küldött neki faxon, szerencsére három hónap után hazaköltözött. 

2000-ben házasodtak össze, azóta öt gyermeket vállaltak. A közel harminc éve tartó kapcsolatuk alatt sok örömöt éltek meg, de a hullámvölgyekből és a szomorú pillanatokból is kijutott nekik, sajnos Jools öt alkalommal is elvetélt. Ezek a mélypontok semmit nem gyengítettek a szerelmükön.

Jamie Oliver és felesége

25 évesek voltak az esküvőjük idején, később három lányuk és két fiuk született: Poppy 2002-ben, Daisy 2003-ban, Petal 2009-ben, Buddy 2010-ben, River pedig 2016-ban látta meg a napvilágot. Jamie Oliver imádja feleségében, hogy a mai napig megnevetteti, ettől függetlenül nekik is sokat kell dolgozniuk azon, hogy jól működjön a házasságuk, erről a séf mesélt a The Joe Wicks Podcastban, írta meg a Hello! magazin.

- A házasság nagyon nehéz, mert egy részét úgy fogod megélni, hogy nem kedveled a másik feled, és ez fordítva is így lesz. Nagyon fontos, hogy ne tartsunk haragot, és tudjunk továbblépni. De töretlenül szeretem Joolst, és nagyon büszke vagyok arra a nőre, akivé vált. Azt hiszem, sok nő küzd az öregedéssel, de nagyon élveztem látni, ahogy Jools változott az évek során. Egyértelműen ő a legjobb barátom - magyarázta.

Hozzátette, szerinte fontos, hogy egy férfi több évtized után is romantikus maradjon, és igyekezzen mindig valami más meglepetést kitalálni, amivel lenyűgözheti a párját.

Közös fotóikon látszik, mennyire erős kapocs van köztük, Jools november 27-én ünnepelte 47. születésnapját, ennek alkalmából Jamie Oliver egy nagyon aranyos képet töltött fel kettejükről. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép párt alkotnak.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük