A 60 éves Nigella Lawson testhezálló, piros ruhában pózolt a címlapon: évtizedeket letagadhat a korából a gasztroguru
Ámulunk Nigella Lawson szépségén.

nigella-lawson-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nigella Lawson az egyik legnépszerűbb gasztroguru a világon, receptjeit világszerte imádják az emberek.

2020 januárjában ünnepelte 60. születésnapját, ám a róla készült legfrissebb címlapfotókat látva bátran letagadhatna legalább két évtizedet a korából.

Nigella Lawson karácsonyi címlapfotója

Nigella Lawson a Good Housekeeping decemberi számának címlapsztárja, az ünnepekhez illően tűzpiros ruhába bújt, ami szépen kiemelte az alakját. A fotózás során többféle felvételt is készítettek róla, a képeket úgy nézheted meg, ha az Instagram-poszt jobb oldalán látható fehér nyílra kattintasz.

A lapnak interjút is adott, amelyben elmesélte, hogy sosem volt az a típus, aki készpénznek vette volna az életét, sőt azt sem gondolta, hogy valaha megéri a 60. szülinapját, mindennek szomorú az oka.

- Nem szoktam előre tervezni, kivéve akkor, ha ételről van szó! Őszinte leszek, sosem gondoltam volna, hogy valaha is megérem azt a kort, amiben most vagyok. Édesanyám 48 évesen, a testvérem 32 esztendősen hunyt el. A férjemet, Johnt is elveszítettem, 47 évesen ment el örökre - mesélte.

GettyImages-1142481701
Fotó: David M. Benett / Getty Images Hungary

Mivel ennyire sok szerette hunyt el fiatalon, sokat alakított a gondolkodásmódján és az önmagával való viszonyán.

- Ennyi fiatalon elhunyt embert ismerve helytelen lenne magamnak olyanokat mondanom, hogy be kéne festetnem az ősz hajszálaimat, mert rémesen néz ki a hajam, vagy hogy a kezeim olyan ráncosak, mint egy gyíké. Ezeken nem rágódom. A legfontosabb az életben az, hogy maradj egészséges - mondta.

Azt is elárulta, hogy a karácsonyt mindig a gyerekeivel tölti, sokat főznek, esznek, filmeket néznek, és pihennek. Az otthonát is rendszeresen feldíszíti az ünnepekre, ilyenkor úgy érzi, mintha egy mágikus helyen lenne, nem is a házában. 

Jamie Oliver és felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő Jamie Oliver felesége.

Ezt is szeretjük