Mick Jagger 34 éves párja elképesztően néz ki bikiniben: Melanie egy kisfiút szült a rocksztárnak

Mick Jagger 2014-ben ismerte meg Melanie-t.

mick-jagger-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mick Jagger mindig is rajongott a női nemért, bár csak egy alkalommal nősült, Biancával 1971 és 1978 között élt házasságban, ettől függetlenül az elmúlt évtizedekben több gyönyörű nőt meghódított.

2014 óta foglalt a szíve, Melanie Hamrick balett-táncos és koreográfus a kedvese. Egy kisfiút nevelnek együtt.

Ő Mick Jagger párja, Melanie

Melanie egy kisebb követőtábort gyűjtött össze Instagram-oldalán, több mint 41 ezren kíváncsiak a posztjaira. Főleg a munkájáról posztol, de olykor a magánéletéből is megmutat egy-egy pillanatot. Ez a bikinis felvétel például egy nyaraláson készült róla. 

melanie
Fotó: Instagram/Melanie Hamrick

Nem csodálkozunk azon, hogy ilyen gyönyörű az alakja, hiszen a tánc a szenvedélye.

2014 februárjában találkozott a zenésszel: a washingtoni Kirov Academy of Ballet táncosaként Tokióban turnéztak éppen, ugyanebben az időszakban a Rolling Stones adott ott egy koncertet, a csapat meg is hívta a balerinákat a backstage-be, ott ismerkedtek össze. Jaggernek szimpatikus volt Melanie, ezért el is hívta egy vacsorára, a lány igent mondott.

Közben szörnyű tragédia történt: egy hónappal azután, hogy Jagger és Hamrick Japánban találkozott, L’Wren Scott, Jagger volt kedvese, akivel 13 évig volt együtt, öngyilkos lett. Melanie mindenben támogatta Jaggert, akit teljesen lesújtott volt párja halála.

Már két éve együtt voltak, amikor kiderült, a nő babát vár, kisfiuk, Deveraux Octavian Basil Jagger 2016-ban jött a világra.

A fiú Jagger nyolcadik gyermeke, Melanie-nek pedig ő az első. A 43 év korkülönbség nem okoz gondot köztük, jól megértik egymást.

Mick Jagger lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő Mick Jagger lánya.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük