A Rolling Stones dobosa élete végéig ezt a nőt szerette: 57 évig élt házasságban Charlie Watts és neje
Charlie Watts élete végéig Shirley Annt szerette.

GettyImages-127884729
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tegnap este szomorú hír járta körbe a világot: a Rolling Stones dobosa, Charlie Watts örökre lehunyta a szemeit. A nyolcvanéves zenészt rengeteg kollégája gyászolja, például Mick Jagger, Keith Richards, Paul McCartney, Elton John vagy éppen Slash.

Egy londoni kórházban, szerettei körében, békés körülmények között halt meg. Felesége, Shirley Ann is ott volt mellette, aki élete nagy szerelme volt.

Charlie Watts és feleségének története

Watts és Shirley Ann Shepherd még azelőtt találkoztak, hogy a Rolling Stones zenekarral befutott volna. Az esküvőjüket 1964-ben tartották meg, egy lányuk született, Seraphina 1968-ban látta meg a napvilágot. 

Charlie Watts feleségével és lányával 1986-ban.
Charlie Watts feleségével és lányával 1986-ban.
Fotó: Dave Hogan / Getty Images Hungary

Amikor a '60-as és '70-es években a Rolling Stonesszal turnéztak, társai nagykanállal élvezték a rocksztárok fényűző és vad életét. A nőknek sem tudtak ellenállni, ám Watts bevallása szerint végig hűséges maradt a feleségéhez, 2018-ban az NME magazin megkérdezte tőle, mégis mi a házasságuk titka, erre ezt a választ adta:

- Mert valójában nem vagyok egy rocksztár. Nincsenek meg az adottságaim ehhez. Ennek ellenére van négy vintage autóm, de egyiket sem tudom vezetni. Soha nem érdekelt, hogy interjúkat adjak, vagy a középpontban legyek. Persze azért szeretek interjút adni, hogy az emberek eljöjjenek, és megnézzenek bennünket élőben. A Rolling Stones azért létezik, mert az emberek eljönnek az előadásokra. Nincs is rosszabb, amikor fellépsz egy klubban, ahol maximum három ember alkotja a közönséget, ebből az egyik a barátnőd, a másik a haverod - magyarázta akkor.

Az S.t.p.: A Journey Through America With The Rolling Stones című könyvben megemlítették, hogy a zenekart Hugh Hefner meghívta a Playboy-villába, ahol rengeteg csinos playmate várta a csapatot. Ennek ellenére Watts figyelmen kívül hagyta a hölgyeket, sokkal jobban érdekelte Hefner játékszobája, amiben található volt egy billiárdasztal, csocsó, flipperek és Arcade játékgépek, írta meg a The Sun.

Ez a felvétel 2016-ban készült róluk.
Ez a felvétel 2016-ban készült róluk.
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

Nem osztott meg sok információt a magánéletükről, mert elsősorban arra vágyott, hogy a zenéjük miatt írjanak róluk. A brit sajtó néha lefotózta őket együtt, 2016-ban például egy lovaspólóversenyen vettek részt. Devonban éltek, ahol Shirley-nek egy ménesfarmja is van. Seraphina lányuk egy unokával ajándékozta meg őket 1996-ban, a kislány a Charlotte nevet kapta.

Mick Jagger lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő Mick Jagger lánya.

Ezt is szeretjük