Bono és ritkán látott felesége: a U2 frontembere gyerekkori szerelmét vette el 39 évvel ezelőtt
Bono 13 évesen ismerte meg a feleségét, Alisont.

bono-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bono, a U2 frontembere nemcsak a karrier, hanem a szerelem területén is nagyon szerencsés. Feleségét, Alit 1982-ben vezette oltár elé, azóta is elválaszthatatlanok.

A nő jóban és rosszban is kitart mellette a mai napig, érdekesség, hogy közös történetük gyerekkorukban vette kezdetét.

Bono és felesége története

1973-ban ismerkedtek meg egymással a dublini Mount Temple Comprehensive Iskolában, mind a ketten ott tanultak. A zenész csupán 13, míg Ali 12 esztendős volt. Bár még csak kamaszok voltak, a nő már az iskola negyedik napján tudta, hogy egyszer Bono lesz a férje.

Ez a kép 1987-ben készült róluk.
Ez a kép 1987-ben készült róluk.
Fotó: Independent News and Media / Getty Images Hungary

- Emlékszem, hogy a negyedik napon az iskolában láttam, ahogy keresztülhajt az udvaron, és bumm! Nekem ez a srác kell. Persze vártunk 15 éves korunkig, csak utána kezdtünk randizni. Hat hét után viszont szakítottunk, mert megígértem a legjobb barátomnak, hogy inkább megszakítom vele a kapcsolatot. Ez a tettem teljesen összezavarta őt - idézte az asszony szavait a Dublin Live.

Hamar egymásra találtak megint, 1979-ben, amikor még csak 19 és 18 évesek voltak, már az esküvő is szóba került, végül 1982. augusztus 21-én kötötték össze az életüket, így idén ünnepelhetik a 39. házassági évfordulójukat. Bár akkor már létezett a U2 zenekar, 1983-ban váltak csak világhírűvé, így Bono és felesége nem voltak annyira tehetősek, még a nászutat sem engedhették meg maguknak, azonban az Island Records lemezkiadó cég tulaja kölcsönadta nekik jamaicai birtokát.

1989-ben váltak szülőkké, lányuk a Jordan nevet kapta, húga, Eve 1991-ben született meg. Lányaik mellett két fiuk is lett, Elijah 1999-ben, John 2001-ben jött a világra.

GettyImages-632325630
Fotó: Vanni Bassetti / Getty Images Hungary

- A házasságunk azért működik, mert szeretjük egymást, beszélünk egymással, és szenvedélyesen cselekszünk. Megengedjük egymásnak, hogy megvalósítsuk a saját céljainkat. Nem szerettem volna olyannal összeházasodni, aki nem elégedett azzal, amit az életében csinál, és B sem tette volna ezt. Sokat tanultam arról, hogy mit jelent házasnak lenni, milyen nagyszerűen működhet, ha kitartó maradsz. Nagyon közel állunk egymáshoz - nyilatkozta 2005-ben a London Evening Standard lapnak.

Jon Bon Jovi felesége

Képes összeállításunkban megnézheted Jon Bon Jovi és felesége közös fotóit.

Ezt is szeretjük