Íme Nicolas Cage fiatalabb barátnője - Nem zavarja őket a 30 év korkülönbség
Ismét egy egzotikus hölgy vette le a színészt a lábáról.

nicolas-cage-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nicolas Cage nem csak a szerepei szerint szívtipró, a való életben is igazi nőcsábász. Tavaly nyáron attól volt hangos a sajtó, hogy mindössze két hónappal a Las Vegas-i esküvőjük után elvált negyedik feleségétől, Erika Koike-tól. Nem maradt sokáig szingli, kilenc hónappal a szakítás után ismét eltalálta őt Ámor nyila.

Úgy tűnik, az 56 éves színésznek gyengéi az ázsiai hölgyek, ugyanis jelenlegi kiszemeltje is egzotikus vonásokkal rendelkezik csakúgy, mint volt felesége. Ráadásul új párja, Riko Shibata harminc évvel fiatalabb a sztárnál.

Nicolas Cage új barátnője

Február óta találkozgat a 26 éves lánnyal, a lesifotósok pedig többször megörökítették, ahogy romantikusan andalognak egymás mellett a karantén ideje előtt. Hol múzeumba látogattak, hol moziba mentek. Sőt az egyik első randijuknak nagyon bizarr helyszínt választottak.

Az köztudott, hogy a ’90-es évek akciósztárja él-hal a bizarr műtárgyakért és ingatlanokért. Ő a tulajdonosa például a New Orleansban található LaLaurie-villának, amely a történelem egyik legrémségesebb alakjának, Madame Delphine LaLaurie-nak volt az otthona. Jelenleg horrormúzeumként szolgál, az idelátogatók szerint a helyet a 18. század óta kísértik az ott lemészárolt rabszolgák szellemei. 

Emellett pedig a helyi temetőben saját sírhelyet is vásárolt magának, amelyet egy kirándulás közben mutatott meg szerelmének. Úgy tűnik, Cage párja cseppet sem ijedős, és elnyerte a tetszését a nem kifejezetten romantikus filmekbe illő randevú.

Szemmel látható, hogy fittyet hánynak a nagy korkülönbségre. Nagyon jól mutatnak együtt, mintha a lány megfiatalítaná idősebb kedvesét. Ez még az öltözködésében is megmutatkozik, a régebbi képein mindig elegáns, egyszerűbb ruhákat viselt, míg napjainkban sokkal lazább darabokat is magára ölt.

David Hasselhoff fiatalabb felesége

David Hasselhoffért karrierje eleje óta bolondultak a nők, többször nősült, első feleségével, Catherine Hickland színésznővel öt év házasság után, 1989-ben váltak el. Ugyanebben az évben elvette Pamela Bachot, de végül 2006-ban tőle is elvált. A Baywatch és a Knight Rider sztárja sosem adta fel a reményt, hogy újra rátaláljon a szerelem, 2012-ben ismerte meg Hayley Roberts modellt, akivel végül 2018-ban kötötte össze az életét.

Ezt is szeretjük