Sean Penn 32 évvel fiatalabb barátnőjével lépett a vörös szőnyegre - Leila nagyon csinos nő
Sean Pennt ritkán látott barátnője is elkísérte a gálára.

sean-penn-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sean Penn CORE nevű alapítványa nevében jótékonysági gálavacsorát rendezett szerda este. A szervezetet anno a 2010-es haiti földrengés áldozatainak megsegítésére hozták létre. Az eseményen a sztárvilág krémje is megjelent, például Julia Roberts vagy éppen Leonardo DiCaprio.

A házigazda sem hagyta ki természetesen a vacsorát, amire 32 évvel fiatalabb kedvese, Leila George is elkísérte. A sztárpárt csak ritkán tudják lekapni a lesifotósok, vörös szőnyeges eseményekre sem járnak el, ezért is volt kuriózum, hogy együtt jelentek meg.

Sean Penn barátnője gyönyörű nő

Leila George egy piros színű szettet húzott a rendezvényre, ami remekül állt rajta. Most már értjük, hogy annak idején miért akadt meg az 59 éves színész szeme a barna szépségen.

A 27 esztendős Leila színésznőként dolgozik, 2016-ban jelent meg debütáló filmje, a Veszélyes éjszakák. Utoljára a James Franco rendezésében elkészült, The Long Home című drámában szerepelt még 2019-ben.

Leila igazi színészcsaládba született: édesapja Vincent D'Onofrio, aki olyan alkotásokban szerepelt, mint a Man In Black, A hét mesterlövész vagy az Acéllövedék, édesanyja pedig Greta Scacchi, az Odüsszeia és a Raszputyin sztárja.

Ők Hollywood legösszetartóbb sztárpárjai

Képes összeállításunkban megnézheted, kik azok a sztárok, akik több évtizede együtt vannak választottjukkal.

Ezt is szeretjük