Bill Clinton szeretőjeként ismerte meg a világ: ámulunk a 48 éves Monica Lewinsky friss fotóin
Monica Lewinsky is ott volt a 2022-es Oscar-afterpartin.

monica-lewinsky-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2022-es Oscar-gála afterpartijára Monica Lewinsky is meghívást kapott, aki még a '90-es években került óriási botrányba. A média szétszedte, amikor kiderült, hogy Bill Clinton amerikai elnök több alkalommal is megcsalta vele a feleségét. 

Monica Lewinsky friss fotói

Monica Lewinsky 1995 nyarán nyert sikeres felvételt a Fehér Házba, ugyanebben az évben Bill Clinton szeretőjévé vált. 1995 novemberétől 1997-ig tartott a viszonyuk, amelyről a fiatal lány Linda Tripp kormányhivatalnoknak mesélt, ám a nő titokban felvette a beszélgetésüket, majd kiteregetett kettejükről mindent. 1998 januárjában óriási botrány lett ebből, bár eleinte Clinton tagadta, hogy köze lett volna a Fehér Ház munkatársához, de később beismerte tettét. Ebben az időszakban mindenki csak a fiatal lányt támadta, de abba már nem gondoltak bele, hogy a szeretői viszonyhoz is két ember kell. Lewinsky természetesen tisztában van vele, hogy nagy hibát követett el, ettől függetlenül nem engedte, hogy ez a ballépése határozza meg a teljes életét.

Miután elcsendesedett az ügy, Londonba költözött, ahol pszichológia szakon végzett, 2014-ben tért vissza, akkor a Vanity Fairben megjelent egy cikke, amelyben beszámolt arról, milyen hatással volt a botrány az életére, azóta rendszeresen felszólal az internetes zaklatás ellen aktivistaként.

Sokat változott az elmúlt esztendőkben, míg régen fekete hajjal mutatkozott, ma már a sötétbarnára esküszik, ami nagyon jól megy a karakteréhez. A Vanity Fair afterpartiján is nagyon elegáns volt, a piros estélyi jól kiemelte nőies idomait.

Képes összeállításunkban megnézheted Monica Lewinsky friss fotóit.

Ezt is szeretjük